Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Orman Yangınlarıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Politika

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Orman Yangınlarıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Karacabey'de çıkan yangının tamamen kontrol altına alındığını, Yenişehir'de çıkan yangının ise kısmen kontrol altına alındığını açıkladı. Vali Demirtaş, yangınların yaklaşık 50 hektarlık bir alanı etkilediğini ve herhangi bir yaralı veya can kaybının olmadığını belirtti. Bursa ve Bilecik'teki ekiplerin büyük çaba gösterdiğini ifade eden Vali Demirtaş, yangınların bugün tamamen kontrol altına alınmasının hedeflendiğini söyledi.

23.08.2023 02:02

Yenişehir'de orman yangını kısmen kontrol altına alındı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, " Karacabey'de çıkan yangın tamamen kontrol altına alındı. Yenişehir'de çıkan yangın ise kısmen kontrol altına alındı"

BURSA - Bursa Valisi Mahmut Demirtaş orman yangınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Demirtaş, "Karacabey'de çıkan yangın tamamen kontrol altına alındı. Yenişehir'de çıkan yangın ise kısmen kontrol altına alındı" dedi.

Yaklaşık 50 hektar civarında bir alanının yandığını belirten Vali Demirtaş, "Bursa ilimizde 2 farklı noktada yangın çıktı. Biri Karacabey diğeri Yenişehir. Karacabey'de çıkan yangın tamamen kontrol altına alındı. Yenişehir'de çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı. İnşallah bugün geri kalan kısmını da kontrol altına almayı hedefliyoruz. Şu an ciddi bir sıkıntı yok bu gece inşallah söndüreceğiz. Yaklaşık 50 hektar civarında bir alan yandı. Yaralı ve can kaybı yok. 100'e yakın araç ve 500 personelimizle hem belediyelerimizin hem AFAD hem de DSİ, Karayolları ekiplerimizin tüm araçları burada. Büyükşehirimizin tüm itfaiye araçları burada. Bursa'da ve Bilecik'teki arkadaşlarımız daha fazla büyümemesi için çok büyük gayret gösteriyorlar inşallah bugün kontrol altına alacağız. Şu an yerleşim yerleri ile ilgili bir sıkıntımız yok" dedi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Orman Yangınlarıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Orman Yangınlarıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement