CHP Balıkesir'de kazanan Serkan Sarı oldu - Son Dakika
Politika

CHP Balıkesir'de kazanan Serkan Sarı oldu

CHP Balıkesir\'de kazanan Serkan Sarı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı'nın 37'nci Olağan Genel Kurulu'nda oy sayma işlemi tamamlandı.

16.02.2020 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanlığı'nın 37'nci Olağan Genel Kurulu'nda oy sayma işlemi tamamlandı. 644 delegenin yer aldığı genel kurulda 341 delegenin oyunu alan Serkan Sarı yeniden il başkanlığına getirildi.

CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nın olağan genel kurulu tamamlandı. Genel kurulda yapılan seçimlerde Serkan Sarı 341 delegenin oyunu alarak tekrar başkanlığa getirildi. Sarı'nın genel kuruldaki rakiplerinden Ender Biçki 267 oy alırken, Ömür Mustafa Boyuer ise 19 oy aldı.

Yapılan seçimlerin ardından Serkan Sarı başkanlığındaki yönetim kurul şu isimlerden oluştu:

İl Yönetim Kurulu: Besim Kemal Akalın, Aşkın Alkan, Orkun Atlay, Şaban Ayydıldız, Özgür Başaran, Ercan Bingöl, Mehmet Ali Çiçek, Hasan Paşa Decedeli, Hakkı Kurtuluş Demir, Ülker Demir, Gökhan Donat, Ceyhun Ercan, Fatih Fenercioğlu, Güldane Gülmez, Refik Gündoğan, Yusuf Kaplan, Nail Karabacakoğlu, Erden Köybaşı, Erdoğan Küçükaslan, Mustafa Oflaz, Sadri Özen, Remzi Poyraz, Asım Sürer, Kamuran Taşdemirel, Ali Tiritoğlu, Nuray Topan, Hüseyin Üstünel, Filiz Yavuz, Hüseyin Yenitürk, Atalay Yıldıran, Mustafa Yıldırım, Aysel Zerenli,

Kurultay Delegeleri: Ünsal Acar, Selman Hasan Arslan, Nahit Avcı, İrfan Barış, Nevzat Başkan, Levent Çankır, Orhan Gaga, Zafer Abdi Gökçen, Şeref Lale, İbrahim Pazal, Burçe Pektaş, Hüseyin Sarı, Serkan Sarı, Hüseyin Şalmanlı, Hakan Şehirli, Mehmet Tüm, Mustafa Yıldırım, Fatih Yusuf Yılmaz

İl Disiplin Kurulu: Uğur Çelikbaş, Ethem Semih Erdem, Cemal Kavak, Ertal Küçükaslan, Metin Özcan, Muharrem Saygı, Ogan Şeker, Hüseyin Şener, Oğuz Şenol - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Balıkesir'de kazanan Serkan Sarı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:11 Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalanırken, bir nakliyeci şüpheli ise gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 1 araç, 13 can yeleği, 33 bin TL ve 200 dolar ele geçirildi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi
    13:09 Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi

    Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 159 okul çevresi, 49 park/bahçe ve mesire alanı, 10 metruk bina ve çevresi, 31 büfe/bakkal vb. iş yeri, 18 kahvehane/kıraathane, 3 oyun salonu, 17 internet salonu, 5 iddia bayi, 13 içkili umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edildi. Denetimlerde 905 kişinin UYAP/GBT sorgusu yapıldı, 2 aranan şahıs yakalandı ve 265 araç kontrol edildi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek
    13:06 Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek

    Başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk toplantısı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca belediyenin 2023 yılına ilişkin faaliyet raporu da görüşülecek.

  • Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İslam'ın insanlığa gönderilmiş en büyük nimet olduğunu söyledi
    13:04 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İslam'ın insanlığa gönderilmiş en büyük nimet olduğunu söyledi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İtalya'nın Venedik şehrinde düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, İslam'ın insanlığa gönderilmiş en büyük nimet olduğunu ve bu nimetin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti. Erbaş, ayrıca Müslümanların dürüstlüğe önem vermesi gerektiğini vurgulayarak, İslam'ın barış dini olduğunu ve bu dini gönüllere ulaştırmanın önemli olduğunu ifade etti.

  • İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor
    13:04 İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor

    İngiltere'de hükümet, yeni neslin sigaraya erişimini yasaklayacak bir tasarıyı parlamentoya sunuyor. 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlara sigara satışının yasaklanması planlanıyor. Ancak yasa, iktidardaki Muhafazakar Parti içinde tartışmalara neden oluyor. Yasanın ana muhalefetteki İşçi Partisi ve Liberal Demokrat Parti vekillerinin oylarıyla geçmesi bekleniyor. Yasa, sigara içmeyi değil, sigara ürünlerinin satışını yasaklamayı içeriyor. Bu adımla binlerce hayatın kurtarılması ve sağlık sisteminin üzerindeki baskının azalması hedefleniyor.

  • İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor
    13:04 İngiltere'de Yeni Neslin Hayat Boyu Sigaraya Erişimi Yasaklanıyor

    İngiltere'de hükümet, yeni neslin sigaraya erişimini yasaklayacak bir tasarıyı parlamentoya sunuyor. 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlara sigara satışının yasaklanması planlanıyor. Ancak yasa, iktidardaki Muhafazakar Parti içinde tartışmalara neden oluyor. Yasanın ana muhalefetteki İşçi Partisi ve Liberal Demokrat Parti vekillerinin oylarıyla geçmesi bekleniyor. Yasa, sigara ürünlerinin satışını yasaklamayı içeriyor ve elektronik sigaraları da daha az cazip hale getirmeyi amaçlıyor. Yapılan araştırmalar, 18 yaşın altındaki çocukların elektronik sigara deneme oranının yasak olmasına rağmen yüksek olduğunu gösteriyor. Yasağın bu sene sonuna doğru yasalaşması bekleniyor.


Advertisement