CHP İstanbul Milletvekili Özkes Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP İstanbul Milletvekili Özkes Açıklaması

"Türkiye'nin başkanlık sistemine ihtiyacı yok, ülke parlamenter sistemle yönetilmeli"

04.02.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Türkiye'nin başkanlık sistemine ihtiyacının olmadığını, ülkenin parlamenter sistemle yönetilmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi.

Özkes, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'un Esenler ilçesindeki Ashabı Kiram Camisi'nde, okul yönetiminin, erkek öğrencilerin babalarıyla veli toplantısı düzenlenmesini eleştirerek, "Ey Görmez, Allah rızası için gör artık bunları" dedi.

Düzce Kaynaşlı'da Hasan Mezarcı'nın İsa Mesih olduğunu, kendisinin de onun havarisi olduğunu iddia eden bir imamın konuşulduğunu belirten Özkes, bu olayın üzerinin örtülmek istendiğini savundu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özkes, Türkiye'nin başkanlık sistemine ihtiyacının olmadığını, ülkenin parlamenter sistemle yönetilmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi.

Başka bir soruyu yanıtlarken, partisinin yalnızca haksızlığa karşı mücadele ettiğini belirten Özkes, "İktidarı eleştirdiğimiz zaman, 'siz falanlarla birlikte hareket ediyorsunuz' suçlamaları yapılıyor. Bu yanlış. Biz sadece haksızlığın karşısındayız" dedi. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP İstanbul Milletvekili Özkes Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement