CHP'li Gürkan'dan Bakan Yıldırım'a, THY'de 'Kuran-I Kerim' Sorusu - Son Dakika
Politika

CHP'li Gürkan'dan Bakan Yıldırım'a, THY'de 'Kuran-I Kerim' Sorusu

CHP\'li Gürkan\'dan Bakan Yıldırım\'a, THY\'de \'Kuran-I Kerim\' Sorusu

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Türk Hava Yolları'nın Dış Hat uçuşlarında, Planet Dijital Sistemi'nde son dönemde Kuran-ı Kerim dinletildiğini belirterek, diğer dinler için de böyle bir çalışma olup olmadığını...

13.01.2012 11:43

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Türk Hava Yolları'nın Dış Hat uçuşlarında, Planet Dijital Sistemi'nde son dönemde Kuran-ı Kerim dinletildiğini belirterek, diğer dinler için de böyle bir çalışma olup olmadığını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a önerge ile sordu.

CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan TBMM Başkanlığına, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi. Milletvekili Gürkan önergesinde şöyle dedi:

"Türk Hava Yolları ülkemiz insanlarının yarattığı bir değer. Kurumun yaptığı sponsorluk anlaşmalarından tutun da, her türlü uygulamalarının hesabını bu ülkeye verilmesi gerekir. Halkımızdan toplanan vergilerle kurulmuş, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin yönetimini atadığı Türk Hava Yollarının Dış Hat uçuşlarında, yolcuların daha eğlenceli vakit geçirmesi için oyun, film ve müzik hizmetlerinin içinde yer aldığı Planet Dijital Sistemi'ne son dönemde Kuran-ı Kerim uygulaması da eklenmiştir. Mevcut sistemde gördüğü eksikliklerin giderilmesi, ve hizmet anlayışının iyileştirilmesi için diğer dinler için de böyle bir çalışma yapmakta mısınız?, Nutuk başta olmak üzere ulusal tarihimizde büyük önem arz eden benzer yayınları da bu uygulamaya dahil etmeyi düşünüyor musunuz?"

CHP Edirne Milletvekili Gürkan, önergesinin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak yanıtlamasını istedi. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Gürkan'dan Bakan Yıldırım'a, THY'de 'Kuran-I Kerim' Sorusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement