CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu IŞİD hakkında soru önergesi sundu. Tanrıkulu, İçişleri Bakanı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:
"IŞİD terör örgütünün başlattığı krizin Türkiye'ye sıçramaması için alınması gereken tüm tedbirler ivedilikle tatbik edilmeye başlanmış mıdır?
IŞİD terör örgütünün Türkiye'de terör eylemleri düzenleyeceği ile ilgili istihbarat raporları ciddi biçimde değerlendirilmekte midir?
"IŞİD'İN TÜRKİYE'DE BİN HÜCRE EVİ Mİ VAR?"
IŞİD terör örgütünün Türkiye genelinde bin kadar hücre evinin bulunduğu iddiası doğru mudur?
IŞİD terör örgütünün İstanbul, Antakya, Adana, İzmit, Ankara, Konya ve Batman'da örgütlendiği iddiası doğru mudur?
IŞİD terör örgütünün Türkiye'deki yapılanmasının çökertilmesi için bir İç Güvenlik Eylem Planı uygulamaya geçirilmiş midir veya geçirilecek midir?"
Son Dakika › Politika › CHP'li Tanrıkulu: Türkiye'de Bin Kadar IŞİD Hücre Evi mi Var - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)