Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Libya ve Suriye ele alındı. Erdoğan, daha sonra Somali Cumhurbaşkanı Farmajo ve Kazakistan Kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev ile telefonda görüştü.

29.12.2019 19:04  Güncelleme: 20:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü. Erdoğan-Merkel görüşmesinde Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ve ikili ilişkiler ele alındı.

BÖLGESEL GELİŞMELER VE İKİLİ İLİŞKİLER ELE ALINDI

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede, Suriye ve Libya başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ve ikili ilişkiler ele alınmıştır" denildi.

ERDOĞAN, SOMALİ CUMHURBAŞKANINA TAZİYELERİNİ İLETTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Farmajo ile telefonda görüştü. Erdoğan, bombalı saldırı dolayısıyla taziyelerini iletti.

NAZARBAYEV İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, önümüzdeki yıllarda da Kazakistan ile hem ikili hem de çok taraflı platformlarda iş birliğinin daha da gelişeceğine inandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan peş peşe kritik görüşmeler!

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement