Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırlarımızı Taciz Edenler Bedellerini Ağır Ödeyecekler" - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırlarımızı Taciz Edenler Bedellerini Ağır Ödeyecekler"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırlarımızı taciz edenler bedellerini ağır ödeyecekler" Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da Atatürk Spor Salonu'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;

28.01.2018 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırlarımızı taciz edenler bedellerini ağır ödeyecekler"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çorum'da

Atatürk Spor Salonu'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;

"Afrin mücadeleesi İdlib ile devam edecek"

"Sınırlarımızı taciz edenler bedellerini ağır ödeyecekler"

"İçinizdeki FETÖ'cüleri bildirin"

ÇORUM - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin operasyonundan sonra İdlib'e operasyon düzenleneceğinin mesajını verdi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Spor Salonu önünde halka hitap etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunu değerlendirdi.

Spor Salonu'nun yanında bulunan sahaya helikopterle iniş yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Necmettin Kılıç ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılama törenine MHP İl Başkanı Mehmet Aras'ta hazır bulundu.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Atatürk Spor Salonu'nun önünü dolduran binlerce vatandaş ellerindeki Türk bayraklarıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Afrin operasyonunda 9'cu güne girildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kaç kişi etkisiz hale getirildi biliyor musunuz? 484. Az önce komutanla görüştüm sayı etkisiz hale getirilen terörist sayısı 484 oldu dedi. Tüm zor şartlara rağmen Mehmet'im devam ediyor yürümeye. Karşımda Ferhatları görüyorum. Ferhat nasıl dağları delerek Şirin'e kavuştuysa. Mehmedimizde dağları delerek maksada ulaşmanın derdinde" dedi.

Afrin'de devam eden mücadelenin İdlib ile devam edeceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar zannediyor ki Türkün evladı bu teröristler ve alçaklarla baş edemez. Bunlar zannediyordu ki PKK, DEAş PYD, YPG yıldırır. Ne oldu. ÖSÖ ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var. 484, bu daha iyi günleri bedelini ağır ödeyecekler. Sınırlarımızı taciz edenler bedellerini ağır ödeyecekler.,

Afrin'de devam edecek mücadele İdlib ile sürecek. Halep7ten kaçmak zorunda kalan mağdur ve mazlumlar var. Hepsi yalvarıyor Mehmetçik ne zaman geliyor diyor. Azzdekiler Mehmetik geldi. Diyor, Azez huzura kavuştu. Elbab kavuştuğu gibi. Oralarında inşa ve ihyası sürecek. Onları da halledeceğiz. Benim karşımda bu milletin asil evlatları, Çorum'un yiğit evladı, 80 milyon Türk evladı oldukça biz bu işleri aşarız" ifadelerini kullandı.

Terör örgütlerinin inine girildiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böldürmeyceğiz. Çıkmışlar şuraya böyle böleceğiz burayı böleceğiz Böyle bir şey yaparsanız Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te, Bestler Deresi'nde tank olduk. F-16 olduk bitirdik. İnlerine girdik. İnlerine. F-16 bombaları nasıl bırakıyor gördüğünüz. Herşeyimizle bu yoldayız. Tek devlet" diye .

Konuşmasında FETö terör örgütüne de yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka devlet tanımıyoruz.Neren çıktı paralel devlet. Terbiyesize bak. Ne işin var senin Pensilvanya'da. Bunun paralel devleti Pensilvanya'da. Orda kurmuş. 400 dönüm arazi vermişlyer orada işleri hallediyor. Nereye kaçarsanız kaçın arkanızdayız, kovalıyoruz sizi. İçinizde FETÖ'cüler varsa yetkilili mercilere, emniyet teşkilatına, valiliklere bildirin. Bunlar ümmeti böldüler. Onun için bunları gördüğümüz yerde hemen yargıya bildirin. Bunların kahrını daha fazla çekemeyiz. Hala kendilerine göre beddua seansları yapıyorlar. Sizden başka bişey olmaz. Bugüne kadar yaptığınız beddualar tutmadı. Tutmayacak. Rabbim gerçek manada Müslüman'ın duasını kabul eder. Müslüman sıradan bir insan değildir. Biz dik duralım. Birbirimize inanalım. Gaüvenelim. Öyleyse napacağız.

Hep beraber bir olacağız.iri olacağız. Diri olacağız. Kardeş olacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırlarımızı Taciz Edenler Bedellerini Ağır Ödeyecekler"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Sınırlarımızı Taciz Edenler Bedellerini Ağır Ödeyecekler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır
    19:15 CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel: Bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddiaları araştırılır ve disiplin süreci başlatılır

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçim sürecinde bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarına ilişkin, bu iddiaların araştırılacağını ve gerekli disiplin süreçlerinin başlatılacağını söyledi. Yücel ayrıca, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek Türkiye'nin bu durumda nasıl bir strateji izleyeceğini sordu ve Türkiye'nin Orta Doğu'da gerilimi yükseltecek politikalara karşı olduğunu vurguladı. Ayrıca, emeklilere ekonomik büyümenin yansımamasını eleştiren Yücel, asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini belirtti. Yücel, ayrıca Adalet Bakanı'nın yeni anayasa konusunda herkesin mutabık olduğunu söylemesine karşılık, CHP'nin hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan bağlılığını vurguladı. Haberde ayrıca, bazı CHP'lilerin parti aleyhine çalıştığı iddialarının araştırılacağı ve disiplin sürecinin başlatılacağı ifade edildi.

  • Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti
    19:14 Edirne Turizm Elçisi Bahri Dinar Hayatını Kaybetti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dinar, Edirne'nin gastronomi turizmi için çalışmalar yürütmekteydi. Cenaze törenine birçok kişi katıldı.

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır
    18:43 AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, anayasa mahkemelerinin temel görevinin hak ve özgürlükleri korumak olduğunu belirterek, "Hak eksenli yorum ve yaklaşım bugün Anayasa Mahkemesinde hakim paradigmadır. Bu değişimi, dönüşümü biz hep birlikte gerçekleştirdik." dedi. AYM Yüce Divan Salonu'nda düzenlenen veda törenine Arslan'ın yanı sıra Yüksek Mahkemenin yeni Başkanı Kadir Özkaya, AYM üyeleri ve personeli katıldı.

  • İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu
    18:38 İBB Başkanı İmamoğlu, 2023 Faaliyet Raporunu Meclise Sundu

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı faaliyet raporunu İBB Meclisine sundu. İmamoğlu, raporda yapılan yatırımları ve hizmetleri detaylı bir şekilde açıkladı. Ayrıca, İBB'nin iştirak şirketlerinin 2023 yılını karla kapattığını belirtti.

  • Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
    18:33 Niğde'de 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

    Niğde'de yapılan bir operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada 99 ruhsatsız tabanca ele geçirildi ve 1 şüpheli tutuklandı. Niğde Valisi Cahit Çelik, operasyonu gerçekleştiren polislere teşekkür ederek, il genelinde kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.


Advertisement