Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın kendisine verdiği kartı canlı yayında gösterdi: Bu CHP'nin karnesi - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın kendisine verdiği kartı canlı yayında gösterdi: Bu CHP'nin karnesi

Katıldığı bir canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir vatandaşın kendisine verdiği ekmek kartını göstererek "CHP dönemini tanımak için ekmek kartına bakacaksın. Bu CHP'nin karnesi. Benim milletim bir daha bu karne dönemine dönmeyecektir" dedi.

01.02.2023 21:51  Güncelleme: 22:15

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'ye eleştirilerde bulundu.

"KOALİSYON DÖNEMİNE DÖNÜŞ SÖZ KONUSU OLACAK"

6'lı masa ilgili bir soruya yanıt veren Erdoğan "Tam anlamıyla koalisyon dönemine dönüş söz konusu olacak. Başbakan olduğumda bakan sayısı 35'ti. Biz ne yaptık. Böyle olamaz. Sayıları indirdik, 17 bakanımız var. Bunu 7'li masada olanların bazıları bilir. Bunlar israfın ta kendisidir. Bu masa müdavimleri erken başladı ağlamaya. Çünkü bir şey kapmaları lazım. Tek dertleri kukla cumhurbaşkanını aday yapabilir miyiz? Eski Türkiye'de olduğu gibi 6'lı masanın bakanlık kavgaları yakındır. Hiçbir netice buradan alamayacaklar. Milletim bunlara bu ülkeyi teslim etmez. Değişik bir versiyonu diyebilirsiniz. Koalisyon hükümetleri bunlara göre daha isabetli adımlar atma fırsatı yakalamış olabilir. Bunlar o fırsatı yakalayamaz. Oturma düzeninden ziyaret sırasında çıkmaza girene, milletim yönetme şansı vermez. Özlemleri vaatleri eski Türkiye. Masadakilerin talimatıyla hareket edecek cumhurbaşkanıyla ülke yönetilemez. Kuklalara kim itibar eder" dedi.

1946'DAKİ EKMEK KARNESİNİ GÖSTERDİ

Erdoğan açıklamasının devamında "Cumhurbaşkanlığı sistemi ile istikrar kazandık. Bunları bir araya gelip Cumhurbaşkanı adayı seçemeyenlerin ülkeyi yönetme kabiliyeti olabilir mi? Milletim tüm bunları görüyor. Benim bir vatandaşım önümü kesti. Bu kart 1946'nın ekmek kartı. CHP dönemini tanımak için ekmek kartına bakacaksın. Bu CHP'nin karnesi. Bundan daha güzel ispat olmaz. Benim milletim bir daha bu karne dönemine dönmeyecektir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın kendisine verdiği kartı canlı yayında gösterdi: Bu CHP\'nin karnesi

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın kendisine verdiği kartı canlı yayında gösterdi: Bu CHP'nin karnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Burak Brk: Ne zaman ULKEDE işler yolunda gitmese hemen karne ile ekmek yag kuyruğu mazot kuyruğu diyerek 50 60 yıl once sine donmeye gerek duyanlar o donemde ulkemız amborga altındaydı savasa taraf olmadığı için o yuzden ulke kendi kendine yetmek ıcın boyle bir uygulamaya gidildi tıpkı pandemıde stand acarak domates biber patlıcan iktidar gıbı 14 3 Yanıtla

Advertisement