Elazığ'ın tek kadın muhtarı belediyeye isyan etti: O müdür buraya gelecek, asfalt dökülünceye kadar kalkmayacağım - Son Dakika
Politika

Elazığ'ın tek kadın muhtarı belediyeye isyan etti: O müdür buraya gelecek, asfalt dökülünceye kadar kalkmayacağım

Elazığ'ın merkeze bağlı Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, belediyenin taşeron firmasının yolları asfalt yapmamasına tepki göstererek, kamyonetin önünü keserek oturma eylemi yaptı. Gündoğan, "Biz seçilmiş insanlarız, herkes görevini yapacak. Yetkilisi de buraya gelecek ekibi çekecekmiş ekibi de bırakmıyorum. Gelsin ekibini alabiliyorsa alsın buraya asfalt dökülünceye kadar da buradan kalkmayacağım. Adamlar sanki babalarının hayrına iş yapıyor" dedi.

15.04.2024 10:32  Güncelleme: 11:11

Elazığ'ın merkeze bağlı Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, Elazığ Belediyesi'nin yol yapım çalışmasında mahallenin yollarını yapmadığını belirterek, taşeron firma kamyonetinin önünü keserek oturma eylemi yaptı. Gündoğan, "Adamlar sanki babalarının hayrına iş yapıyor. Buradaki kimse babasının hayrına iş yapmıyor, herkes işini dürüst yapacak. Bende seçilmişim belediye de seçilmiş" dedi.

OTURMA EYLEMİ YAPTI

Elazığ Belediyesi'nin taşeron firmasının merkeze bağlı Sugözü Mahallesi'nin asfaltını yapmamasına tepki gösteren mahalle muhtarı Seda Gündoğan, taşeron firma kamyonetinin önüne keserek oturma eylemi yaptı.

Elazığ'ın tek kadın muhtarı belediyeye isyan etti: Asfalt dökülünceye kadar buradan kalkmayacağım

"ASFALT DÖKÜLÜNCEYE KADAR BURADAN KALKMAYACAĞIM"

Gündoğan, şunları söyledi: "Biz seçilmiş insanlarız, herkes görevini yapacak. Yetkilisi de buraya gelecek ekibi çekecekmiş ekibi de bırakmıyorum. Gelsin ekibini alabiliyorsa alsın buraya asfalt dökülünceye kadar da buradan kalkmayacağım. Siz burayı böyle bırakıp gidemezsiniz. Müdürün 'Ekibi çekerim' diyor. Bu ne demek ya? Herkes işini düzgün, dürüst yapacak.

"BİZ İNSANIZ, BU MAHALLEDEKİLER İNSAN"

Adamlar sanki babalarının hayrına iş yapıyor. Buradaki kimse babasının hayrına iş yapmıyor, herkes işini dürüst yapacak. Bende seçilmişim belediye de seçilmiş, buranın müdürü nerede? Yapacağınız 100 metre yol... 100 metre yol yapamıyor muyuz biz? 2 senedir bu mahalle hizmet görmedi gelin şu mahallenin yollarına bakın. Bir yeri yapıp bir yeri yapmamak ne demek? Biz insanız, bu mahalledekiler insan."

Elazığ\'ın tek kadın muhtarı belediyeye isyan etti: O müdür buraya gelecek, asfalt dökülünceye kadar kalkmayacağım
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Elazığ'ın tek kadın muhtarı belediyeye isyan etti: O müdür buraya gelecek, asfalt dökülünceye kadar kalkmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Mehmet Aytekin: Git evinde yemeğini yap çocuğuna bak 117 910 Yanıtla
    Gursel kalen: Beş krallık aklın ile on kuruşluk yorum yapıyorsun 522 47 ferhat eser: belliki Sana yemek yapanlar otu bol koymuş sorun belli çünkü eror veriyor peynin 372 32 Ahmet rahmi Kurt: Sende git evine adam gibi bak burda yorum yapacağına gevşek 312 22 Abuzer Kadayıf: Ahmet abi adamsın 118 31 Nevin Raghebhamdan: Boş teneke gene tıngırdadı şaşırtmadı. 92 6 Galatasaray Spor kulübü: Ferhat eser onun bi işi var senin gibi ülkeyi karalamıyor 32 11 Tardun Öztürk: Sen de git biraz adamlık, medeniyet öğren keko 25 3
  • Gursel kalen: Helal olsun sana. Sonuna kadar haklısın ?????? 403 24 Yanıtla
  • Ahmet Yılmaz: helal olsun bu ülkeye senin gibi kişiler lazım 388 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement