Emine Ülker Tarhan'a, Yüzde 10 Barajını Nasıl Geçeceği Soruldu - Son Dakika
Politika

Emine Ülker Tarhan'a, Yüzde 10 Barajını Nasıl Geçeceği Soruldu

Yeni parti kuran Emine Ülker Tarhan'a, 'yüzde 10 barajını geçebilecek misiniz' diye soruldu. Tarhan, bu soruya tatmin edici bir yanıt veremedi.

14.11.2014 20:08  Güncelleme: 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Bağımsız Milletvekili Emine Ülker Tarhan, amblemi Ayçiçek olan Anadolu Partisi'nin (ANA Parti) kuruluş dilekçesini, İçişleri Bakanlığı'na sundu.

Tarhan, bugün sıcağı sıcağına Star TV Ana Haber Bülteni'ne katılarak soruları yanıtladı.

Star TV sunucusu Nazlı Öztarhan, 'yüzde 10 barajını geçebilecek misiniz" diye sordu.

Emine Ülker Tarhan bu soruya, "Bu ülkede sadece muhalefet boşluğu yok ki, iktidar boşluğu var. Sorunun yanıtı bu olsa gerek. İktidardır bir siyasi partinin hedefi. Yüzde 10 barajı yeterli mi bilmiyorum ama iktidar önemlidir." diyerek tatmin edici bir formül sunamadı.

"ULUSALCI MISINIZ? SORUSU"

Spiker, "Emine hanım siz ulusalcı mısınız? Kendiniz nasıl tanımlıyorsunuz?" sorunu da yöneltti.

Emine Ülke Tarhan, bu soru karşısında bir kaç saniye durakladıktan sonra gülümseyerek; "şu şekilde söyleyeyim hangimiz milli maç kazandığımızda gözlerimiz yaşarmaz ki. Olimpiyatlarda birinci olan kızlarımız ipi göğüslerken hangimiz ağlamadık ki. Bunu sorun ediyorlarsa ne diyebilirim ki." şeklinde cevap verdi.

Tarhan, "Yeryüzünde ulusal değerlere bağlı olduğu için eleştirilen kaç lider, kaç siyasetçi var. Ben gücümü Anadolu'nun ulusal değerlerinden alıyorum ve bundan hiç rahatsız olmuyorum. Ama 'siz bana, siz nesiniz diye sorarsanız' ben ulusal değerlere bağlılık, emeğin yüce bir değer olduğuna inanıyorum. eşitliğe, kardeşliğe, adalete inanıyorum. Bunlar neyse ben oyum aslında." dedi.

Emine Ülker Tarhan\'a, Yüzde 10 Barajını Nasıl Geçeceği Soruldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Emine Ülker Tarhan'a, Yüzde 10 Barajını Nasıl Geçeceği Soruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • tantunici: Yüzde bir oy bile alamaz 18 18 Yanıtla
  • v: ne yüzde 10 barajı yüzde 0. 0000001 neyine yetmez kafatasçı ulusalcı zihniyetinin. 15 19 Yanıtla
  • Cihan: Kürt düşmanı kadın 12 19 Yanıtla
  • gurbuz gunduz: eVine ülker Tarhan.Yapacagın en hayırlı is kocana hizmet edip evinin hanımı olmak. 12 19 Yanıtla
  • cömert: ah vah tuh bırde bu cıktı ya arkadas sen ataturkcu degılmıydın mustafa kemalın askerlerıyız dıyıp meydanlara cıkan sen degılmısın o zaman ne dıye atamızın kurdugu partıden ıstıfa edıp aycıcek yagına gectın senden bır halt olmazzz ben bır akplı olarak yazıkkk dıyorumm ıkılı oynama bız hıc yoktan sagcıyız ve hep saga oy verdık asla sola vermedık vermeyız cunku bız osmanlı torunlarıyız 13 12 Yanıtla
  • BOZKIR'IN TEZENESİ: ak koyunlara kapak olur inşallah. zaten bunların suyu ısınmıştı. 12 12 Yanıtla
  • reis: Sayın sunucu hanım bu soruyu bu bayana sormayın chp ye mhp ye ve BDP ye sorun bakalım nasıl cevap verecekler 13 3 Yanıtla
  • TAYFUN: BAŞARILAR EMİNE HANIM SEN DE CHP DEN BİR CACIK OLMAZ ANLADIN 11 4 Yanıtla
  • TAYFUN: BU ÜLKEDE SİYASET YAPMAK İÇİN ARTIK DEMODE SORULAR SORMAYIN SAĞCILIĞIN DA SOLCULUĞUN DA SUYU ÇIKTI VE BU KAVRAMLARIN EMPERYALİSTLERİN ŞEKERİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI, ARTIK ÜLKE İÇİN ÇALIŞMAK ADINA SAĞCI VEYA SOLCU GİBİ İTHAL REJİMLERİ KULLANMAK YANLIŞ ÜLKEYİ SEVMEK YETERLİ ZATEN ÜLKESİNİ SEVEN ÜLKESİ İÇİN ÇALIŞIR BU DA LAFTA DEĞİL İCRAATTADIR 11 1 Yanıtla
  • özet: iki şakşakla bu iş olmaz. . 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement