Fikri Işık, Alikahya'da "Evet" İstedi - Son Dakika
Politika

Fikri Işık, Alikahya'da "Evet" İstedi

Fikri Işık, Alikahya\'da "Evet" İstedi

Fikri Işık, Alikahya Merkezdeki Esnaf Ve Kahvehaneleri Dolaşarak" EVET" Oyu İstedi.

06.09.2010 09:32  Güncelleme: 09:35

12 Eylül'de halkoylamasına sunulacak olan Anayasa Değişiklik Paketi için "Evet" oyu almak için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Fikri Işık son olarak Alikahya da vatandaşlarla buluştu. Alikahya merkezdeki esnaf ve kahvehaneleri dolaşarak "EVET" oyu isteyen Işık, Vatandaşlara da neden evet demeleri gerektiğini maddeler halinde tek tek anlattı. Fikri Işık, pakete karşı çıkanları anlamadığına değinerek " Yarasalar nasıl ki ışıktan korkuyorsa; birileri de demokrasiden korkuyor "dedi

"EVET" OYU HIZLA ARTMAKTA

Daha sonra Alikahya Karadenizliler mahallesindeki kahveleri ziyaret eden Fikri Işık, burada da referandum sorularını yanıtlayarak gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Işık yaptığı açıklamada, " Gerek ülkemizde gerekse ilimizde her geçen gün "EVET" oyları hızla artmaktadır. Bu durum da birilerini rahatsız ediyor. Biz doğruları milletimize anlatıyoruz; birileri de doğrulardan rahatsız oluyorlar. Bunların şimdiki durumunu tarif etmemiz gerekirse; yarasalar nasıl ki ışıktan korkuyorsa, bunlar da demokrasiden o kadar korkuyorlar " dedi.

PARTİLİLER YALNIZ BIRAKMADI

AK Parti Alikahya kurucu belde başkanı ve il yönetim kurulu eski üyelerinden Yunus Arıcan, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Rafet Yücel, İlçe yöneticileri ve partililerin eşlik ettiği programda, esnafa ve vatandaşlara referandumda Neden "EVET" vereceklerini anlattı. Burada vatandaşların ve cadde esnaflarının sorularını yanıtlayan Işık, pakette yer alan maddeleri tek tek anlattı.

MUHTARLAR DA HAZIR BULUNDU

Alikahya 'da ayak basmadık yer bırakmayan Fikri Işık, tüm mahalleleri dolaştı. 12 Eylül günü oylanacak olan referandumla ilgili de vatandaşların kafalarındaki soruları yanıtlayan Fikri Işık'ın programında mahalle muhtarları da hazır bulundu. Ziyaret programında Fatih mahalle muhtarı Nazmi Erdem, Merkez mahalle muhtarı Ayhan Gökmen ve Atatürk mahallesi muhtarı Cemil Varol da eşlik etti.

" HERKES DUYSUN EVET "

Daha sonra gece geç saatlerde Yuvam Akarca konutlarındaki vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Fikri Işık, Yuvam Sosyal tesislerindeki kafeleri dolaşırken, orada tanıştığı emekli müzik öğretmeni ve mehteran başı Aydın Altun " Herkes duysun EVET" diyerek 12 Eylül'deki oy rengini açıkladı. Yuvam Akarca Toplu konutlarındaki esnaf, kafe ve kahvehanelerdeki vatandaşlarla oturup sohbet eden Işık, kendisine sorulan tüm sorulara cevap verdi.

ALİKAHYA'DA OTOMOTİV MESLEK LİSESİ AÇTIK

Işık konuşmasının devamında" 28 Şubat sürecinde imam hatiplerin kapatmak için meslek liselerinin önünü kesitler. 13 yıl geçti; şimdi Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri mesleği olmayan gençlerin sayısının çok fazla olması. 28 Şubat sürecinin ülkeye verdiği en büyük zararlardan biri budur. Biz artık eğitimde meslek liselerine önem veriyoruz. Mesleki eğitimin payını arttırmaya çalışıyoruz. Bu sene Alikahya'da otomotiv ile ilgili branşlarda eğitim verecek meslek lisemizi açtık." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Fikri Işık, Alikahya'da 'Evet' İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement