Vatandaş, İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayını Meral Akşener'e şikayet etti - Son Dakika
Politika

Vatandaş, İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayını Meral Akşener'e şikayet etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kartal'da esnaf ziyareti sırasında bir genç tarafından partisinin ilçe belediye başkan adayı Altınok Öz'ün eleştirilerine maruz kaldı. Genç, Öz'ün geçmiş dönemde yaptığı icraatları sorgulayarak, neden böyle bir adayın çıkarıldığını sordu. Akşener ise gençle olan diyalogunda anlayışlı bir tutum sergiledi.

07.03.2024 15:32  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'un Kartal ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. Bu sırada sokaktaki bir genç, Akşener'in yanına gelerek, ''Benim bir eleştirim olacak.'' dedi. Akşener'e, partisinin ilçe belediye başkan adayı Altınok Öz'ü şikâyet eden genç, Öz'ün daha önce başkanlık yaptığı dönemi anımsatarak " Kartalspor'u mahvetti, yok etti. Kızına -kendisi heykeltıraş- para kazandırmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Siz böyle bir şahsı neden aday çıkardınız, kurban olayım? Ben size oy vermek çok isterdim, sırf bu şahıstan dolayı oy veremeyeceğim. Ben sizi çok seviyorum, destekçinizim" dedi.

ESNAF ZİYARETİ YAPIP VATANDAŞTAN OY İSTEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'daki çalışmalarını sürdürüyor. Kartal'da partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu ve ilçe belediye başkan adayı Altınok Öz ile Akşener, esnaf ziyareti yaptı.

"KARTAL BELEDİYESİ İŞÇİLERİNİ NEVŞEHİR'DE ÇALIŞTIRDI"

Bu sırada sokaktaki bir genç, Akşener'e seslendi. Altınok Öz'ün daha önce ilçede belediye başkanlığı yaptığını anımsatan kişi, "Kartal'a heykelden başka hiçbir şey yapmadı. Kartalspor'u mahvetti, yok etti. Kızına -kendisi heykeltıraş- para kazandırmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Nevşehir'e Kartal Otel açtı. Kartal Belediyesi işçilerini Nevşehir'de çalıştırdı. Kartal halkına zarar ziyandan başka hiçbir şey yapmadı. Siz böyle bir şahsı neden aday çıkardınız, kurban olayım? Ben size oy vermek çok isterdim, sırf bu şahıstan dolayı oy veremeyeceğim. Ben sizi çok seviyorum, destekçinizim" diye şikâyet etti. Akşener de "Canın sağ olsun" karşılığını verdi. Konuşma sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

"SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANIYORUZ" TEPKİSİ

Ziyaretleri kapsamında seyyar satıcıya uğrayan Akşener, ''Oy istemeye geldik. Seçim geldi, sıra sıra geliyor herkes.'' ifadelerini kullandı. Akşener'in bu sözlerine karşılık seyyar satıcı ise, "Maalesef seçimden seçime hatırlanıyoruz" sözleriyle sitem etti. Akşener, "Ben değilim. Ben üç yıldır esnaf geziyorum. Müşteri nasıl sizin için velinimet, seçmen de siyasetçi için velinimet olmalıdır. Uzun zamandır kaybettik" dedi. Kutuplaştırıcı dilden dert yanan esnaf, "Bana göre oy namustur. Ulu orta söylenmez. Belki benim gönlümde siz varsınız, onu bilemezsiniz" sözleriyle Akşener'e karşılık verdi.

Vatandaş, İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayını Meral Akşener\'e şikayet etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Vatandaş, İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayını Meral Akşener'e şikayet etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement