İçişleri Bakanı Soylu Fatihte Roman vatandaşlar ile bir araya geldi - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Soylu Fatihte Roman vatandaşlar ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Romanların bulunduğu her ilde Roman koordinatör atadıklarını açıkladı. İstanbul'da seçim çalışmalarına devam eden Soylu, Fatih Karagümrükte Roman vatandaşlar ile bir araya gelerek Hıdrellez gününü kutladı. Romanların ev sahibi olması ve evle buluşturma görevinin de kendisine verildiğini belirten Soylu, Türkiye'ye 'İlle de Roman Olsun' mesajını iletmek için birlikte çalışacaklarını söyledi.

06.05.2023 21:57

İçişleri Bakanı Soylu Fatih'te roman vatandaşlar ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Soylu, "Romanların bulunduğu her ilde Roman koordinatör atadık"

İSTANBUL - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Romanların bulunduğu her ilde Roman koordinatör atadık. Yani her ilde Romanların bir temsilcisi var" dedi.

İstanbul'da seçim çalışmalarına devam eden İçişleri Bakanı ve AK Parti 2.Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Fatih Karagümrük'te Roman vatandaşlar ile bir araya geldi. Soylu roman vatandaşların Hıdrellez gününü kutladı. Bakan Soylu'ya Hıdrellez Şenliği'nde Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'da eşlik etti. Romanlar Bakan Sooyşu'ya yoğun ilgi gösterdi.

"Hep birlikte Türkiye'ye İlle de Roman Olsun'u dinleteceğiz"

Hıdrellez Şenliği'nde konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Ama şimdi Tayyip Erdoğan bir şey daha yapacak. Hani bana söyledi ya. Roman koordinasyon koordinatör merkezini sen kuracaksın diye kurduk. Her ilde Romanların bulunduğu, her ilde Roman koordinatör atadık. Yani her ilde Romanların bir temsilcisi var valilikte var. İstanbul'da her ilçede var. Hem valiliğimizde var. Hem de İçişleri Bakanlığımızda var. İlk kez bu sistem kuruluyor. ve bu sistem çalışıyor. Şimdi Sayın Cumhurbaşkanımız bana söylediği gibi Murat Kurum Bakanı da çağırdı dedi ki Romanların ev sahibi olmasını ve Romanları evle buluşturma görevini sana veriyorum dedi. Yaparsa kim yapar? Yaparsa Tayyip baba mı yapar? Onun için bu dönem hepimiz için, hepiniz için, bütün Türkiye için çok farklı bir dönem olacak. Birlikte çalışacağız. İnşallah birlikte evlerimizi yapacağız. İnşallah ondan sonra da çocuklarımızı birlikte yetiştireceğiz. Sonra da hep birlikte evet Türkiye'ye İlle de Roman Olsun'u dinleteceğiz. Hazır mıyız buna" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu Fatihte Roman vatandaşlar ile bir araya geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Soylu Fatihte Roman vatandaşlar ile bir araya geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement