İmamoğlu: Erdoğan, 'Sisi mi Binali mi?' demişti, kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu - Son Dakika
Politika

İmamoğlu: Erdoğan, 'Sisi mi Binali mi?' demişti, kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık sık sarf ettiği, ''Sisi mi Binali Yıldırım mı?'' sözlerine atıfta bulundu. İmamoğlu, ''Cumhurbaşkanı dün Mısır'da 'sevgili kardeşim' diyerek Sevgililer Günü'nde Sisi'yi ziyaret etmiştir. Bu U dönüşlerine alışkınız. ''Sisi mi, Binali mi?' demişti. Kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu. Onu görüyoruz. Bakalım ne olacak şimdi?'' ifadelerini kullandı.

15.02.2024 20:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 yerel seçimlerinde söylediği, "Sisi mi Binali Yıldırım mı?" çıkışına atıfta bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Cumhurbaşkanı dün Mısır'da 'sevgili kardeşim' diyerek Sevgililer Günü'nde Sisi'yi ziyaret etmiştir. Bu U dönüşlerine alışkınız. 'Sisi mi, Binali mi?' demişti. Kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu. Onu görüyoruz. Bakalım ne olacak şimdi?" dedi.

İMAMOĞLU'NDAN, DİKKAT ÇEKEN "SİSİ" ÇIKIŞI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beykoz'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 2019 yerel seçimlerinde "Sisi mi Binali Yıldırım mı?" çıkışına atıfta bulunan İmamoğlu çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İmamoğlu: Erdoğan, 'Sisi mi Binali mi?' demişti, kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu

"U DÖNÜŞÜNÜN EN SOMUT ÖRNEĞİNİ SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE YAŞADIK"

Erdoğan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'yi ziyaret etmesine gönderme yapan İBB Başkanı İmamoğlu, şunları söyledi: "Daha dün Kanal İstanbul meselesinde 'yapacağız' diye heceleyen bir akıl, şimdi 'vatandaşın gündeminde olmayan bizim de gündemimizde olmaz diyebiliyor. Bu U dönüşünün en somut örneğini dün Sevgililer Günü'nde yaşadık.

"ERDOĞAN, SİSİ'DEN YANA TERCİHTE BULUNDU"

Sisi mi, İmamoğlu mu?' diyen sayın Cumhurbaşkanı dün Mısır'da 'sevgili kardeşim' diyerek Sevgililer Günü'nde Sisi'yi ziyaret etmiştir. Bu U dönüşlerine alışkınız. Sisi mi, Binali mi?' demişti. Kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu. Onu görüyoruz. Bakalım ne olacak şimdi."

İmamoğlu: Erdoğan, 'Sisi mi Binali mi?' demişti, kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu

ERDOĞAN'IN "SİSİ Mİ BİNALİ YILDIRIM MI?" ÇIKIŞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 yerel seçimleri öncesinde düzenlediği mitinglerde, Cumhur İttifakı'nın o dönemki adayı olan Binali Yıldırım'a destek isterken Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu'nu "Sisi" benzetmesiyle hedef almıştı. Erdoğan, 23 Haziran 2019 günü Sancaktepe'de yapılan mitingdeki konuşmasında, "Rahmetli Muhammed Mursi'nin darbeyle devrilmesiyle söylenen sözleri hatırlayınız. Bilhassa muhalefete yakın sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajları biliyoruz. Erdoğan'ın akıbetini Mursi'nin akıbetine benzetenler Sisi zihniyetidir. Biz kefenimizi giyerek zaten bu yola çıktık. Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz" demişti.

İmamoğlu: Erdoğan, \'Sisi mi Binali mi?\' demişti, kendisi Sisi\'den yana tercihte bulundu

Son Dakika Politika İmamoğlu: Erdoğan, 'Sisi mi Binali mi?' demişti, kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Arzum Baskara: Dem diyende tillardir sensin 54 107 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Arzum sus bir geri vitesinize bak 3 1
  • Mustafa Aykanat: Demlenmiş demlik(; 46 80 Yanıtla
    Gursel kalen: Boş çaydanlık da sen oluyorsun 70 30
  • Serkan Basar: Adam gibi Adam Bazıları gibi Rüzgar gülü değil 28 19 Yanıtla
  • salihb: Teneke tıngırtısı sadece bu adam 19 21 Yanıtla
  • adem hatipoğlu: Belediyecilik görevini yap başkan. 14 20 Yanıtla
  • astragan: bu niye lafı geveliyo ki? çıkıp dese ya ben genel başkanlığa adayım ne belediyesi diye? cesaret mi edemiyor da kulağını tersten gösteriyor? böyle lider mi olur hem papucu yarım? 11 20 Yanıtla
  • cemal aslan: Sıkıntıyı hala çözememiş. Sen belediye başkanısın, belediye başkanı olmayı becermelisin önce. 13 15 Yanıtla
  • Sami Göksu: Sayın imamoğlu ibb başkanlığına adaysınız ve chp genel başkanı gibi sözlerde bulunuyorsunuz peki siz seçime ibb yi yönetmek içinmi varsınız yoksa yene istanbulu sorunları ile baş başa bırakıp yalnızlığa dahadamı sürükleyecek siniz seçmen olarak bizde merak konusu oldu 9 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement