İmamoğlu'nun katıldığı açılışa "Aday olsana, aday olsana" sloganı damga vurdu - Son Dakika
Politika

İmamoğlu'nun katıldığı açılışa "Aday olsana, aday olsana" sloganı damga vurdu

İBB, Avcılar'da İBB bünyesindeki 6. kent lokantasını açtı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı açılış küçük bir mitinge döndü. İsmi cumhurbaşkanı adayı olarak geçen İmamoğlu, açılışta kendisini dinleyen kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada "Gidecekler, az kaldı. Ondan sonra milletimizin çıkarına iş yapmayı, ahlaklı, vicdanlı bir biçimde sürdürmeyi ülkemize hep birlikte ispat edeceğiz" ifadelerini kullandı. O sırada kalabalık "Aday olsana, aday olsana" şeklinde slogan attı.

19.01.2023 15:31  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İBB, dört çeşitten oluşan yemek menüsünü 29 TL'ye sunduğu kent lokantalarına yenisini ekledi. Avcılar'da 6. şubesi hizmete alınan kent lokantasının açılışına Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, CHP Milletvekili Turan Aydoğan ile birlikte katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, lokantanın önünde bekleyen coşkulu kalabalığa hitap etti.

"ADAY OLSANA" DİYE SLOGAN ATTILAR

İmamoğlu, "Bu bölgenin en büyük müjdesi tabii ki Sefaköy - Beylikdüzü metrosu olacak. Yoğun çaba içerisindeyiz. Israrla bakanlık, Cumhurbaşkanlığı yatırım planına almıyor. Ama zaten gidecekler, az kaldı. Ondan sonra memleketimizin her köşesine eşit hizmet sunmayı, milletimizin çıkarına iş yapmayı, ahlaklı, vicdanlı bir biçimde sürdürmeyi ülkemize hep birlikte ispat edeceğiz." ifadelerini kullandı. O sırada kalabalığın "Aday olsana, aday olsana" şeklinde slogan atması dikkat çekti.

İmamoğlu'nun katıldığı açılışa 'Aday olsana, aday olsana' sloganı damga vurdu

"BU MİLLETİN TAPUSUNU TEKRAR MİLLET DEVRALACAK"

İBB Başkanı konuşmasına daha sonra şu şekilde devam etti: "Bu memleketin çocukları, gençleri, kadınları, erkekleri çok umutlu olsunlar. Bu ülkenin tapusu 86 milyon insana aittir. Bir kişiye ya da bir zümreye ait değildir. 86 milyon kişiye aittir. Bu milletin tapusunu tekrar millet devralacak. Her şey çok güzel olacak. Burada bir kent lokantası daha açmış olduk. Altıncı oldu. 5 tanesinden tam 300 bin kişi faydalandı. Gönül başka ihtiyaçları karşılamayı dilerdi, isterdi ama ne yazık ki ekonomik sorunlar, insanlarımızın düşük fiyatla daha iyi beslenmesine dönük ki öncelikle öğrencilerimiz onlara çok güzel bir hizmet oldu bu. Bütün Avcılar'a belediye başkanımızla birlikte güzel hizmetler sunmanın yoğun gayreti içerisindeyiz"

İmamoğlu'nun katıldığı açılışa 'Aday olsana, aday olsana' sloganı damga vurdu

Boğaziçi Üniversitesi yakınlarında açılacak kent lokantası için de hazırlıkların sürdüğünü belirten İmamoğlu "Oradaki kardeşlerimizin ve hocalarımızın yüreğine su serpelim" dedi.

İmamoğlu\'nun katıldığı açılışa "Aday olsana, aday olsana" sloganı damga vurdu

Son Dakika Politika İmamoğlu'nun katıldığı açılışa 'Aday olsana, aday olsana' sloganı damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • bedir arslan: bir kişi diye hitap ettiğin ülkenin cumhur başkanı ayni zamanda halkın oyları ile seçildi. 86 35 Yanıtla
  • Yücel: Herşey çok güzel olacak 44 65 Yanıtla
    Suat Koca: İstanbul da görüyoruz güzelmi berbat mı 17 7
  • Hızır Ekşi: Alayınıza vuracak reis az kaldı 57 28 Yanıtla
  • necmettin durmaz: laf üretmekten başka bir icraatı var sanki 55 28 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: REİS ALAYINIZA BU MİLLETLE VURACAK 51 25 Yanıtla
  • Mustafa Aksoy: Kör mü topal mi ,liyakat olmayınca kazansa dahi düşmanın maskarası 57 14 Yanıtla
  • Murat Adıyaman: Agaç yapraklarının yanı sıra rum papaz makaryos heykelide çılgınca alkışlıyor. 46 23 Yanıtla
  • TC Rasım Alagurer: Bedir arslan halinden memnunsun demekki adil olsun canımı alsın derler ya işte mesele bu zillet diye diye milleti ikiye böldü şimdi ben zillet isem neden oy vereyim geç kaldı önceki oylarımda haram olsun 0 2 Yanıtla

Advertisement