İNCE: ERDOĞAN'A İNANMADIĞIM GİBİ 6'LI MASAYA DA İNANMIYORUM - Son Dakika
Politika

İNCE: ERDOĞAN'A İNANMADIĞIM GİBİ 6'LI MASAYA DA İNANMIYORUM

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "6'lı masaya hayırlı olsun. Ben oradan milletin lehine bir iş çıkacağına inanmıyorum.

05.11.2022 14:28  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "6'lı masaya hayırlı olsun. Ben oradan milletin lehine bir iş çıkacağına inanmıyorum. Erdoğan'a inanmadığım gibi 6'lı masaya da inanmıyorum" dedi.

Mersin'e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi. İnce, MYK'nın ardından açıklamalarda bulundu. Tüm parti liderleri ve cumhurbaşkanı adaylarını televizyon önünde tartışmaya davet eden İnce, "Salıdan salıya bir biriyle kavga eden bir muhalefet var. Ben diyorum ki 'Hepiniz çıkın karşıma'. Kavga etmeye çağırmıyorum sizi. Ağız dalaşına çağırmıyorum. Enerji yatırımlarını konuşmaya davet ediyorum, tarımı konuşmaya davet ediyorum, geleceği konuşmaya davet ediyorum. Bütün siyasi parti başkanlarını ve gönlünden cumhurbaşkanı adayı olmak geçenleri davet ediyorum. Susmakla olmaz. Memleket sorunları var, tartışacağız. Kim cumhurbaşkanı adayı olmak istiyorsa memleketin tüm sorunlarını milletimizin huzurunda televizyona çıkalım, konuşalım" dedi.

'BİR ARAYA GELİNCE MEMLEKET MESELELERİNİ KONUŞMUYORLAR'

Siyasi partilerin oluşturduğu 6'lı masayla da ilgili değerlendirme yapan İnce, "Ben oradan milletin lehine bir iş çıkacağına inanmıyorum, Erdoğan'a inanmadığım gibi. Sizden de rica ediyorum, 'Muharrem İnce, 6'lı masaya inanmıyorum' dedi, diye başlık atmayın. Erdoğan'a inanmadığım gibi 6'lı masaya da inanmıyorum. Neden inanmıyorum? Erdoğan yorgun, Erdoğan ortak akıldan uzak, Erdoğan'ın etrafını yalakalar sarmış. Ona hayır gelmez. 6'lı masada kısır günü mü, altın günü mü yapıyorlar? Birbirlerine mesajları grup başkanları tarafından medya üzerinden veriyorlar. Bir araya gelince demek ki memleketin meselelerini konuşmuyorlar. İstanbul Sözleşmesi'nde anlaşamamışlar, Libya tezkeresinde anlaşamamışlar, terörle mücadelede anlaşamamışlar, cumhurbaşkanı adayında anlaşamamışlar. Hangi konuda anlaşacak bunlar? 6'lı masaya gelmek gibi bir niyetimiz, talebimiz yok. Zamanı geldiğinde gerekli ittifaklar kurulur. Önce seçmeni konuşalım. 60 milyon seçmeni bir tarayalım. Ortak çalışalım bu konuda. 200 bin sandığı nasıl koruyacağız, onu konuşalım sonra cumhurbaşkanı adayı kim istiyorsanız onu yapın. Talebim budur" diye konuştu. Muharrem İnce, daha sonra Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunarak, halkla selamlaştı. (DHA)

İNCE: ERDOĞAN\'A İNANMADIĞIM GİBİ 6\'LI MASAYA DA İNANMIYORUM
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika İNCE: ERDOĞAN'A İNANMADIĞIM GİBİ 6'LI MASAYA DA İNANMIYORUM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile görüştü
    17:54 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile İran'ın talebi üzerine gerçekleşen bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede İran ile İsrail arasındaki gerilim ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

  • Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla buluştu
    17:53 Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla buluştu

    Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, Buca'ya hak ettiği hizmeti birlikte getireceklerini söyledi.

  • Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
    17:44 Mardin'de 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

    Mardin'de, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla düzenlenen 2024 İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum temsilcileri katıldı. Vali Akkoyun, kentte uygulanan 294 projeden 24'ünün tamamlandığını, 99'unun devam ettiğini ve 171'inin etüt proje aşamasında olduğunu belirtti. Ayrıca, kamu yatırımlarının hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması için koordinasyona önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Tiran Belediye Binası Protesto Edildi
    17:43 Tiran Belediye Binası Protesto Edildi

    Arnavutluk'ta yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi.

  • CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi
    17:23 CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi

    CHP'nin uzun yıllar TBMM Grup Amirliği yapan Levent Bayraktar'ın cenazesi, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze aracına omuz vererek Bayraktar'ı son yolculuğuna uğurladılar.

  • Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi
    17:23 Arnavutluk'ta Belediye Başkanı Protesto Edildi

    Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yolsuzlukla suçlanan Tiran Belediye Başkanı Erjon Veliaj ve ekibini protesto eden yüzlerce kişi belediye binasını ateşe verdi. Protestocular, belediye binasına girmeye çalışırken çatışmalar yaşandı ve yangın çıktı.


Advertisement