İsim vermeden Ümit Özdağ'ı hedef alan İçişleri Bakanı Soylu: Tımarhanede olması gereken adam - Son Dakika
Politika

İsim vermeden Ümit Özdağ'ı hedef alan İçişleri Bakanı Soylu: Tımarhanede olması gereken adam

İçişleri Bakanı Soylu, Ümit Özdağ'ın sığınmacılarla ilgili "900 bin Suriyeli vatandaş yapıldı" iddialarına isim vermeden "Tımarhanede olması gereken adam" sözleriyle yanıt verdi. Bakan Soylu'ya Özdağ, "Birlikte gidelim Süleyman! Ancak, doktorlar seni görünce dışarı bırakmazlar, ben seni bırakır ayrılırım." ifadelerini kullandı.

22.04.2022 19:34  Güncelleme: 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, NTV canlı yayınına katılarak gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "900 bin Suriyeli, Türk vatandaşı yapıldı" iddiasını dile getiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı hedef alan sözler sarf etti. Soylu, isim vermeden Özdağ için "Tımarhanede olması gereken adamlar bugün ''900 bin Suriyeli vatandaş yapıldı'' diyor" dedi.

"OY KULLANABİLECEK KİŞİ SAYISI 113 BİN 654"

Süleyman Soylu, şu ifadeleri kullandı: "Suriye uyruklu 31 Mart itibarıyla 200 bin 950 kişi Türk vatandaşı oldu. Bunun 87 bin 296'sı çocuktur. 2018-19 seçimlerinde yüzde 30-35 oy kullandı. Türkiye'de tımarhanede olması gereken adamlar bugün '900 bin Suriyeli vatandaş yapıldı' diyor. Bu nasıl bir sayıdır? Oy kullanabilecek kişi sayısı 113 bin 654."

İçişleri Bakanı Soylu isim vermeden Özdağ'ı hedef aldı: Tımarhanede olması gereken adam
Ümit Özdağ'ın Bakan Soylu'yu hedef alan paylaşımı

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN CEVAP

Ümit Özdağ, Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik "Tımarhanede olması gereken adam" sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi. Özdağ, yaptığı açıklamada "Birlikte gidelim Süleyman! Ancak, doktorlar seni görünce dışarı bırakmazlar, ben seni bırakır ayrılırım. Asıl delilik, 8 milyon 'sığınmacı' ve 'kaçağı' Türkiye'ye doldurup Türk Milleti'nin varlığı ve güvenliğini tehlikeye atmaktır." ifadelerine yer verdi.

İsim vermeden Ümit Özdağ\'ı hedef alan İçişleri Bakanı Soylu: Tımarhanede olması gereken adam

Son Dakika Politika İsim vermeden Ümit Özdağ'ı hedef alan İçişleri Bakanı Soylu: Tımarhanede olması gereken adam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Murad Mert: sayın bakan bırakın artık bu suriyelileri artık güvenli bölge var gönderin gitsin. neden yani vatandaşlık veriliyorki? en büyük hatayı başta yapıldı. bu insanlara yardım eli uzatılacaksa bu şekilde ülkenin her yerine dağıtarak değil. bi bölge oluşturup orada tutacaktınız. 0 0 Yanıtla
  • Caner kayalı: Bir bu adam eksikti milletin başına bela.Düşün artık yakamızdan. 0 0 Yanıtla

Advertisement