Karamollaoğlu: Dünyanın Neresine Bakarsanız Bakın Kan ve Gözyaşı Var - Son Dakika
Politika

Karamollaoğlu: Dünyanın Neresine Bakarsanız Bakın Kan ve Gözyaşı Var

Karamollaoğlu: Dünyanın Neresine Bakarsanız Bakın Kan ve Gözyaşı Var

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Dünyanın neresine bakarsanız bakın, her yerde kan ve gözyaşı var. Bu olayların çoğu maalesef İslam ülkelerinde yaşanıyor.

26.11.2017 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Dünyanın neresine bakarsanız bakın, her yerde kan ve gözyaşı var. Bu olayların çoğu  maalesef İslam ülkelerinde yaşanıyor. Bu da bizi yaralıyor" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, beraberinde Refah Partisi Van eski Milletvekili Fethullah Erbaş ile birlikte, partisinin Batman'daki il istişare toplantısına katıldı.

Kültür Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantıda partililere hitaben bir konuşma yapan Karamollaoğlu, Mısır'da düzenlenen bombalı saldırıyı kınayarak, "Birlik,beraberlik istiyorsak, önce kucaklaşmalıyız. En zengin hazinemiz aklımızdır. Bugün için yaşadığımız dünyayı iyi değerlendirmeliyiz. Dünyada istenmeyen olaylar yaşanıyor. Mısır'da yaşanan olayda 300 insan hayatını kaybetti. Bu insanlar cami içinde hayatını kaybetti. Bu saldırıyı insanlık ve Müslümanlık adına yaptıklarını söylüyorlarsa, Allah bunlara akıl, fikir versin. Bu nasıl Müslümanlık? Caminin içinde insanları katledeceksiniz, 'Bunu Allah için yaptık' diyeceksiniz. Bu çılgınlıktan başka bir şey olamaz. Maalesef bu kan ve gözyaşı, Ortadoğu ülkelerinde yaşanıyor. Dünyanın neresine bakarsanız bakın, her yerde kan ve gözyaşı var. Bu olayların çoğu İslam ülkelerinde yaşanıyor. Bu da bizi derinden yaralıyor" dedi.

- Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Karamollaoğlu: Dünyanın Neresine Bakarsanız Bakın Kan ve Gözyaşı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement