Kılıçdaroğlu, Başbuğ'nun Tahliyesini Mitingde Duyurdu - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Başbuğ'nun Tahliyesini Mitingde Duyurdu

Kılıçdaroğlu, Başbuğ\'nun Tahliyesini Mitingde Duyurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İlker Başbuğ’un serbest kalmasını Samsun’da düzenlediği mitingde vatandaşlara duyurdu.

07.03.2014 18:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İlker Başbuğ'un serbest kalmasını Samsun'da düzenlediği mitingde vatandaşlara duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun'un Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu mitingin sonunda kendisine gelen haberi vatandaşlarla paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Bu arada arkadaşlarım mutlu bir haber verdiler. İlker Başbuğ'un serbest bırakıldığını söylediler. Ben merak ediyorum, 'Ben o davanın savcısıyım' diyen kişi acaba utanacak mı?" dedi.

Bütün dünyanın gözbebeği, bütün mazlum insanların, bütün mazlum ülkelerin çıkış kaynağının Samsun olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Çünkü Samsun 19 Mayıs'tır. Bütün mazlum ülkelere örnek olmuştur Gazi Mustafa Kemal'in mücadelesi. Bu nedenle o mücadele burada başladı. O mücadele burada büyüdü, buradan Türkiye'ye yayıldı. Bütün mazlum ülkelere örnek oldu. Geleceğe yönelik büyük umutlarımız var. Kadınların, gençlerin, esnafın, çiftinin umudu var. Hepimizin umudu var. Umutlarımızı koruyacağız. Türkiye'yi kucaklayıp büyüteceğiz. Büyük Türkiye'yi ellerimizle kuracağız" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından adaylar tanıtıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Başbuğ'nun Tahliyesini Mitingde Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa özkök:
    yasaya karşıydınız şimdi ne?oldu.başfuğunun çıkması seni sevindirmiş. 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement