Kırşehir Belediye Başkanı, CHP ve MHP'yi suçladı - Son Dakika
Politika

Kırşehir Belediye Başkanı, CHP ve MHP'yi suçladı

Kırşehir'in CHP'li Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu, İstanbul'da katıldığı bir toplantıda, kendisini CHP'nin, eski dönem belediye başkanı dayısının oğlunu da MHP'nin hasta ettiğini söyledi. Ekicioğlu'nun bu açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

02.10.2023 13:40

CHP'li Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu: "Beni CHP hasta etti"

KIRŞEHİR - Kırşehir'in CHP'li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu İstanbul'da katıldığı bir toplantıda, kendisini CHP'nin, eski dönem belediye başkanı dayısının oğlunu da MHP'nin hasta ettiğini söyledi.

İstanbul'da Minyatür Türkiye Park açılışı ziyareti sonrasında hemşehri sohbetinde konuşan ve rahatsızlık sürecini anlatan Belediye Başkanı Ekicioğlu kullandığı ifadelerle sosyal medyanın gündemi oldu. İstanbul'da yaşayan Kırşehirli hemşehrilerine yaşadığı rahatsızlık durumunu anlatan Ekicioğlu, "Belediye Başkanı olduktan sonra pandemi başladı. Ondan sonra da benim rahatsızlık süreci başladı. Son ana geldik" dedi. Eski belediye başkanı dayısının oğlu Arif Ekici'nin rahatsızlık sürecini sorması sonrası açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, "Bizde rahatsızlığın ırsi olduğu söyleniyor. Benim dayımın oğlu da aynı durumda. Seni MHP, beni de CHP hasta etti dedim" diye konuştu.

Hafta sonu Kırşehir'de gerçekleşen CHP il kongresine Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun katılmaması da tepki ile karşılanmıştı.

Kırşehir Belediye Başkanı, CHP ve MHP\'yi suçladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kırşehir Belediye Başkanı, CHP ve MHP'yi suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement