MHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde Ahmet Şeremet yeniden seçildi - Son Dakika
Politika

MHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde Ahmet Şeremet yeniden seçildi

MHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde Ahmet Şeremet yeniden seçildi

Seferihisar'da yapılan MHP İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde mevcut başkan Ahmet Şeremet, delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede birlik, beraberlik ve demokrasi vurgusu yapıldı.

28.08.2023 10:36

MHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde mevcut başkan Ahmet Şeremet yeniden seçildi.

Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede tek liste halinde seçime gidildi. Şeremet, delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa getirildi.

Kongrenin divan başkanlığını yapan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın'ın, "MHP'nin kongreleri 2 saat sürüyor ama bizimki iki gün gecelere kadar sürüyor" şeklinde açıklama yaptığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Evet bizim kongrelerimiz 2 saat sürer. Çünkü bizim partimizde FETÖ sempatizanları asla barınamaz. Bizim partimizde FETÖ sempatizanları asla milletvekili olamaz. Bizim partimiz seçim kazanmak için FETÖ sempatizanları ile asla koltuğa oturmaz. Onun için bizim kongrelerimizi merak ediyorsan bir gün gel, bizim kongrelerimizde nasıl birlik var, beraberlik var, kenetlenme var, nasıl tek yumruk olmak var, demokrasi var öğretelim."

Kongreye AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Aydın da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde Ahmet Şeremet yeniden seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement