Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili gündem olacak iddia! Yardımcıları ve görevleri bile netleşti - Son Dakika
Politika

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili gündem olacak iddia! Yardımcıları ve görevleri bile netleşti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çok farklı isimler konuşulurken ortaya dikkat çeken bir iddia daha atıldı. "Birinci ağızdan duydum" diyen Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Kılıçdaroğlu'nun kesinlikle cumhurbaşkanı adayı olacağını; Akşener, Davutoğlu, Babacan ve Karamollaoğlu'nun da cumhurbaşkanı yardımcılığını yapacağını söyledi. Aygün, yardımcıların ise ayrı ayrı görevleri olacağını iddia etti.

01.11.2021 18:55  Güncelleme: 19:08

Son dönemde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çeşitli isimler konuşulurken şimdi de siyaset kulislerini hareketlendirecek başka bir iddia geldi. Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, katıldığı canlı yayında, "Birinci ağızdan duydum" diyerek bomba iddiayı anlattı.

YARDIMCILARI BİLE BELLİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kesinlikle aday olacağını belirten Aygün, kabinede İYİ Parti lideri Meral Akşener, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun da Kılıçdaroğlu'nun yardımcılığını yapacağını söyledi.

"AKŞENER, BAŞBAKAN GİBİ GÖREV YAPACAK"

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı olarak adeta başbakanlık yapar gibi görev alacağını, Ali Babacan'ın ekonomiden, Davutoğlu'nun AB'den, Temel Karamollaoğlu'nun da teknolojiden sorumlu olacağını öne süren Aygün, Kılıçdaroğlu'nun seçimden önce kabine üyesi adaylarını bu şekilde ilan ederek seçime gidileceğini sözlerine ekledi.

Millet İttifakı\'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili gündem olacak iddia! Yardımcıları ve görevleri bile netleşti

Son Dakika Politika Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili gündem olacak iddia! Yardımcıları ve görevleri bile netleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement