Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kazakistan Savunma Bakanı ile Görüştü - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kazakistan Savunma Bakanı ile Görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kazakistan Savunma Bakanı Korgeneral Ruslan Jaksilikov ile bir araya geldi. Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Jaksilikov'u Milli Savunma Bakanlığı'nda askeri törenle karşıladı. İki bakanın alandaki yerlerini almalarının ardından askeri bando tarafından ulusal marşların çalındığı törende, Jaksilikov, onur kıtasını 'Merhaba asker' diyerek selamladı. Törenin ardından Güler ve Jaksilikov bakanlık binasına geçerek görüştü.

06.11.2023 12:41

MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Kazakistan Savunma Bakanı Korgeneral Ruslan Jaksilikov ile bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Güler, konuk bakanı Milli Savunma Bakanlığı'na gelişinde askeri törenle karşıladı. İki bakanın alandaki yerlerini almalarının ardından askeri bando tarafından ulusal marşların çalındığı törende, Kazakistan Savunma Bakanı Jaksilikov, onur kıtasını 'Merhaba asker' diyerek selamladı. Törenin ardından her iki bakan görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, konuk bakan tarafından uluslararası askeri iş birliği gelişimine katkılarından dolayı Bakan Güler'e madalya takdim edildi. Bakanlar Güler ve Jaksilikov, daha sonra heyetler arası görüşmeye başkanlık etti. Görüşmede her iki bakan tarafından '2024 Yılı Askeri İş Birliği Uygulama Planı' imzalandı. (DHA)

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

ANKARA, (DHA)-

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kazakistan Savunma Bakanı ile Görüştü
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kazakistan Savunma Bakanı ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement