Numan Kurtulmuş Chatham House'da Konuştu - Son Dakika
Politika

Numan Kurtulmuş Chatham House'da Konuştu

Numan Kurtulmuş Chatham House\'da Konuştu

Londra'ya 4 günlük resmi ziyaret için gelen Kurtulmuş, Chatham House'da düzenlenen toplantıda bir sunum yaptı.

11.03.2013 16:12

Londra'ya 4 günlük resmi ziyaret için gelen Kurtulmuş, Chatham House'da düzenlenen toplantıda bir sunum yaptı. Basına kapalı toplantı öncesi soruları yanıtlayan Kurtulmuş, Chatham House'daki toplantıda, Türkiye'nin ekonomik ve politik perspektifi ile Türkiye'nin bugüne geldiği noktayı anlatarak Türkiye'nin geçirmiş olduğu bu tecrübenin Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri için bir model olup olmayacağı yönünde bir sunum yapacaklarını kaydetti.

Türkiye ekonomisinin kazanmış olduğu dinamizmin sadece Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri için birçok Avrupa ülkesi için de önemli deneyimler içerdiğini dile getiren Kurtulmuş, bu deneyimleri Londra'da paylaşmak istediklerini belirtti. Kurtulmuş, bu akşam Avrupa Türk Demokratlar Birliği'nin düzenlediği resepsiyona katılarak sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler, girişimciler ve işadamlarıyla bir araya gelecek. 12 Mart Salı günü İngiliz finans çevreleri ile buluşacak olan Kurtulmuş aynı gün Türk İngiliz İşadamları Derneği'nin düzenlediği toplantıya katılacak.

London School of Economics'te (LSE) düzenlenen 'Türkiye ekonomisinin geleceği' konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak Kurtulmuş, son olarak Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği'nde İngiltere'nin üç büyük partisinin grup başkan vekilleri ile bir araya gelecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Numan Kurtulmuş Chatham House'da Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement