CHP İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan Adayı Özgen Nama Kimdir? - Son Dakika
Politika

CHP İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan Adayı Özgen Nama Kimdir?

CHP İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan Adayı Özgen Nama Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Özgen Nama'yı seçti. Özgen Nama kimdir?

02.02.2019 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir?

ÖZGEN NAMA KİMDİR?

Başkan adayı, 1975 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Muhasebe Bölümünü ve ardından Anadolu Üniversitesi'nde İşletme Bölümünü tamamladı. İstanbul Aydın Üniversitesi Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler alanında da yüksek lisansını sürdürüyor.

CHP İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan Adayı Özgen Nama Kimdir?

SAMANDIRA CHP BELDE ÖRGÜT BAŞKANLIĞINDA BULUNDU

Tekstil üzerine aile şirketinde üst düzey yönetici olarak çalışan Özgen Nama, Siyasete Samandıra SHP Belde Başkanlığı'nda başladı. SHP Samandıra Gençlik Kolları Başkanlığı SHP Kartal Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. SHP-CHP birleşmesinden sonra CHP Kartal Gençlik Kolları sekreteri olarak görev yürüttü. CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Sekreterliği, CHP Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Daha sonra Samandıra CHP Belde Örgüt Başkanlığı yaptı. 2009 Yerel Seçimlerinde Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi seçildi.

OLAĞANÜSTÜ BÜYÜK KURULTAY DELEGELİĞİ YAPTI

Özgen Nama, 2011-2014 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve İBB CHP Grup Sözcülüğü, İl ve İlçe Delegelikleri, 32. 33. ve 34. Olağan Büyük Kurultay Delegelikleri, 14. 15. 16. ve 17. Olağanüstü Büyük Kurultay Delegeliği yaptı ve 2012 yılından bu yana da Büyük Kurultay Delegesidir. Özgen Nama, evli ve 3 çocuk sahibidir.

Son Dakika Politika CHP İzmir Sancaktepe İlçesi Belediye Başkan Adayı Özgen Nama Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement