Sp Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Akpınar Açıklaması - Son Dakika
Politika

Sp Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Akpınar Açıklaması

Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olaylarda, devlete olan aidiyet duygusunun zayıflatılmak istendiğini bildirdi.

03.02.2016 11:00

Saadet Partisi Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar, Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olaylarda, devlete olan aidiyet duygusunun zayıflatılmak istendiğini bildirdi.

Akpınar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin zor günler yaşadığını kaydetti.

Ülke gündeminin baş döndürücü bir hızla değişmeye devam ettiğini belirten Akpınar, konuşulanların birçoğunun ülkemizin temel sorunlarının tartışılmasından öte sadece boş, anlamsız ve enerji kaybından öte bir şey olmadığını ifade etti.

Güvenlik güçlerine algı tuzağı kurulduğunu anlatan Akpınar, şöyle devam etti:

"Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan olaylarda devlete olan aidiyet duygusu zayıflatılmak isteniyor. Diğer taraftan güvenlik güçlerimizin PKK terör örgütü ve uzantılarının yönelik değil de sanki halka karşı bir operasyon yürüttüğü algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu büyük bir tuzaktır ve bu tuzağa düşmeden yola devam edebilmeyi başarmalıyız. Ayrımcılık, bölücülük yapmadan, sorunlarımızın çözümünü, Brüksel'de, Washington'da, Londra'da hatta Tel-Aviv'de aramadan kendi içimizde bulmak zorundayız. Etnik ve mezhepsel farklılıkların hiçbir şekilde kaşınmasına fırsat vermeden, şefkatle ve sabırla toplumun her kesimine dokunan bir çağrıya ihtiyaç var. Türkiye'nin gerçekten yeni bir başlangıca, yeni bir söze, yeni bir sayfaya ihtiyacı vardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Sp Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Akpınar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement