Tekirdağ'da İsrail'e tepki gösteren vatandaşlar meydanda toplandı - Son Dakika
Politika

Tekirdağ'da İsrail'e tepki gösteren vatandaşlar meydanda toplandı

Tekirdağ'da cuma namazı çıkışı Tarihi Tekirdağ Valilik Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki gösterdi. Protesto gösterilerinde 'Kahrolsun İsrail', 'Siyonist elçilik kapansın' gibi pankartlar açıldı. Süleyman Çalışkan, İsrail'in hastane bombalamasını meşru kılmak için Amerika'nın ziyaretini kullanmaya çalıştığını belirterek, İsrail'in katliamını gizlemek için planlar yaptığını dile getirdi.

20.10.2023 14:39

İsrail'e tepkiler sürüyor

TEKİRDAĞ - Gazze'ye saldıran İsrail'e yönelik tepkiler sürüyor. Tekirdağ'da Cuma Namazı çıkışı vatandaşlar, tepkisini dile getirmek için meydanda toplandı.

İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Tekirdağ'lı vatandaşlar, bu saldırılara tepki göstermek için Cuma Namazı çıkışı Tarihi Tekirdağ Valilik Meydanında bir araya geldi. Vatandaşlar İsrail'in bayraklarına kırmızı çarpı işareti koyarak Filistin bayraklarını dalgalandırdı.

'Kahrolsun İsrail', Siyonist elçilik kapansın' gibi pankartların açıldığı İsrail'i protesto gösterileri devam ederken, alanda açıklamada bulunan Süleyman Çalışkan, "3 gün önce hastane bombalayan siyonist İsrail, bombalamasını meşru kılmak için büyük şeytan Amerika İsrail'i ziyaret etti. Göz göre göre İsrail'in yapmadığını kanıtsızda olsa dile getirdiler. Planları hesapları oradaki katliamı gizlemek" dedi.

Tekirdağ\'da İsrail\'e tepki gösteren vatandaşlar meydanda toplandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tekirdağ'da İsrail'e tepki gösteren vatandaşlar meydanda toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement