Tomarza'da İstifa Eden 32 DP'li MHP'ye Geçti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Tomarza'da İstifa Eden 32 DP'li MHP'ye Geçti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Tomarza\'da İstifa Eden 32 DP\'li MHP\'ye Geçti
 Güncelleme: 

MHP'nin Tomarza'da istişare toplantısında Demokrat Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminden istifa eden 32 kişi, partiye katıldı.

Kayseri'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin Tomarza ilçesindeki istişare toplantısında Demokrat Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminden istifa eden 32 kişi, partiye katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan ilçe ziyaretleri ve istişare toplantıları Tomarza ilçesi ile devam etti. Tomarza ilçe girişinde kalabalık partili topluluğu tarafından karşılanan İl Başkanı Mete Eke ve Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu daha sonra ilçe binasına geçti. İlçe binasında yapılacak istişare toplantısı öncesi Demokrat Parti Tomarza ilçe yönetiminden istifa eden 32 kişi, Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı. MHP'ye geçen yeni partililerin rozetleri MHP İl Başkanı Mete Eke ve Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu tarafından takıldı.

AMPUL PATLADI KARANLIKTA KALDILAR

Halaçoğlu, başbakanın çok şaşırmış bir durumda olduğunu belirterek, "Başbakan Erzurum mitinginde üç hilalli bayrak asabilirsiniz demişti, başbakanın ampulüne ne oldu, ampul patladı, karanlıkta kaldılar herhalde, üç hilalin ışığın altında aydınlanmaya çalışıyorlar" dedi.

Kaynak: DHA