Türkiye'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi - Son Dakika
Politika

Türkiye'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

Türkiye\'de İsrail\'in Gazze\'ye yönelik saldırıları protesto edildi

Ordu, Bayburt, Giresun ve Rize'de İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla düzenlenen gösterilere binlerce kişi katıldı. Sivil toplum kuruluşları, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar, Türk ve Filistin bayraklarıyla yürüyüşler gerçekleştirerek İsrail ve ABD karşıtı sloganlar attı. Programlarda yapılan dualarla saldırılarda hayatını kaybedenler için dua edildi ve Filistin halkına destek mesajları verildi.

20.10.2023 15:54

Isparta'da İsrail'in Gazze'ye karşı gerçekleştirdiği saldırılar sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tarafından protesto edildi. Gazze'ye destek amaçlı toplanan kalabalık "Katil İsrail" sloganları attı.

Isparta'da sivil toplum kuruluşları İsrail'in Gazze'ye karşı gerçekleştirdiği saldırılar protesto etmek amacıyla toplandı. Cuma namazının ardından Mimar Sinan Camii önünde toplanan kalabalık "Katil İsrail" sloganları atarak basın açıklamasında bulundu. Gerçekleştirilen protestoya sivil toplum kuruluşu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan basın açıklamasına vatandaşlar slogan atarak destek verdi.

Basın açıklaması Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin'in Filistin halkı için ettiği duanın ardından sona erdi. - ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Türkiye'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement