Vatan Partisi İzmir Olağanüstü Kurultayı yapıldı - Son Dakika
Politika

Vatan Partisi İzmir Olağanüstü Kurultayı yapıldı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, parti olarak "üreticilerin milli hükümetini kurma" sorumluluklarının bulunduğunu söyledi.

12.03.2022 15:40  Güncelleme: 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, parti olarak "üreticilerin milli hükümetini kurma" sorumluluklarının bulunduğunu söyledi.

Doğu Perinçek, Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenen partisinin İzmir 3. Olağanüstü Kurultayı'na çevrim içi olarak katıldı.

Perinçek, konuşmasında Türkiye'deki üretim devriminde İzmir'in çok önemli bir yeri olduğunu ifade ederek dünyanın gündeminde de üretimin bulunduğuna işaret etti. Parti olarak "milli örgütlenme çağında" olduklarını ifade eden Perinçek, "Türkiye'nin önünde üreticilerin milli hükümetini kurma işi var, bu iş Vatan Partisinin işidir, zamanı da şimdidir. Partimiz tarihi görevini yapma koşullarındadır. Omuzlarımızdaki sorumluluk ağır ama bu sorumluluğu yerine getirecek kadrolara, programlara sahibiz." diye konuştu.

"İzmir'in geleceği parlak"

Kurultaya katılarak konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Serhan Bolluk ise Rusya Ukrayna savaşının, ABD'nin dünya üzerinde hegemonya kurma hedefini engellediğini savundu. Petrol ve gaz fiyatlarının politik sebeplere bağlı olarak yükseldiğini iddia eden Bolluk, Türkiye'nin enerji güvenliğini sağlaması gerektiğini aktardı.

İzmir'in öncü bir kent olduğunu söyleyen Bolluk, "İzmir'in geleceği parlak ama o da Vatan Partisi sayesinde olacak. CHP'yi görüyorsunuz bırakın Amerikancılıklarını belediyecilikleri bile gözümüzün önünde. Ceplerini doldurmak dışında bir dertleri yok." ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen'in divan başkanlığını yaptığı kurultayda, mevcut il başkanı Çağdaş Cengiz tek aday oldu.

Vatan Partisi İzmir Olağanüstü Kurultayı yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Vatan Partisi İzmir Olağanüstü Kurultayı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    17:38 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Havran ilçesinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti İlçe Başkanı Sercan Şık ve MHP İlçe Başkanı Saadettin Kul ile nakliyeciler kooperatifini ve esnaf halini ziyaret etti. Yılmaz, Havran için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylerken, Emin Ersoy da ilçe esnafına kolaylık diledi.

  • AHPADİ Başkanı Hatipoğlu'nu Kreş Vaadiyle Eleştirdi
    17:38 AHPADİ Başkanı Hatipoğlu'nu Kreş Vaadiyle Eleştirdi

    Adaletin Hukuku ve Parlamenter Demokrasi İdeali Derneği (AHPADİ) Başkanı Avukat Mehmet Ektaş, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu'nun kreş vaadini eleştirdi. Ektaş, Hatipoğlu'nun daha önce fabrikasında kreş açmamasını ve yönetmeliğin gerekliliklerini yerine getirmemesini vurguladı. Ayrıca, organize sanayi başkanlığı ve sanayi odasını çocuk yurtlarının hizmete alınması konusunda çalışmaya davet etti.

  • Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı
    17:38 Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı

    Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 5 yıl boyunca sosyal ve kültürel anlamda hayata geçirdiği projeleri anlattı. İkinci kez seçilmesi durumunda Dikilitaş'ta Spor ve Yaşam Kompleksi'ni hayata geçireceğini söyledi.

  • Aylin Nazlıaka:
    17:38 Aylin Nazlıaka: "Cumhurbaşkanı Ankara ve İstanbula Sahip Çıkın Çağrısında Bulunuyor. Korku Dağları Sarmış Durumda"

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, bir dizi programa katılmak üzere Çorum'da, "Gittiği yerlerde Ankara ve İstanbul’a sahip çıkın çağrısında bulunuyor Sayın Cumhurbaşkanı. Bunu bana eğer bir cümle ile özetle derseniz; korku dağları sarmış derim" dedi.

  • CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı
    17:37 CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü tüm CHP milletvekillerinin kendi seçim bölgelerinde bulunması talimatını verdi. CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazıda, milletvekillerine seçim günü çalışmalarını seçim bölgelerinde tamamlamaları gerektiği belirtildi.

  • Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi
    17:36 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi

    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, REFAHYOL Hükümeti döneminde yapılan işlemleri gündeme getirerek, bugünkü hataların örtülmeye çalışıldığını söyledi. Kaya, iktidarın İsrail ile ticaret konusundaki tutumunu eleştirerek, REFAHYOL Hükümeti dönemindeki İsrail ilişkilerini hatırlattı ve bugünkü yanlışlarına dikkat çekti.

  • Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı
    17:36 Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçime sayılı günler kala saha gezilerini sıklaştırdı. Tosun, emlak vergileri ve imar sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

  • Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
    17:35 Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu ve AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret etti. Programın sonunda vatandaşlara fidan dağıtan Bakan Özhaseki, Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kıldıktan sonra Tavşanlı ilçesine doğru yola çıktı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi
    17:34 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar'da miting düzenledi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Mitinge AK Parti ve MHP ilçe başkanları, milletvekilleri, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. Büyükkılıç, hizmet ve yatırım dolu 5 yılı geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşların hizmetkarı olmak için mücadele ettiklerini vurguladı. AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Cumhur İttifakı'nın başarısına dikkat çekti.


Advertisement