Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İstSandık Başmüşahitleri Toplantısı'na katıldı - Son Dakika
Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İstSandık Başmüşahitleri Toplantısı'na katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul'da Sandık Başmüşahitleri Toplantısı'na katıldı.

28.01.2023 00:08  Güncelleme: 01:05

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul'da Sandık Başmüşahitleri Toplantısı'na katıldı.

Çekmeköy Spor Kompleksi'ndeki toplantıda konuşan Erbakan, Milli Görüş siyasetinin batıla karşı hakkın üstünlüğünün mücadelesini veren siyaset olduğunu belirterek, "Bizim siyasetimiz yanlışın değil, doğrunun hakim olması siyasetidir." dedi.

Erbakan, Milli Görüş siyasetinin zamana ve şartlara göre değişen bir siyaset olmadığını, makam ve mevki için değil, Allah rızası için yapıldığını dile getirdi.

Milli Görüş'ün adil, faizsiz bir ekonomik sistemle refah getireceğini ifade eden Erbakan, "Milli Görüş, 'Borç, faiz, zam, vergi ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisine geçeceğim. Nimet ve külfet dengesini adaletli hale getireceğim. Haksız kazanç, karşılıksız kazanç, faiz kazancı olmayacak. İslam dinarına geçeceğim. Siyonizmin en büyük sömürü aracı olan Amerikan dolarının hakimiyetine son vereceğim.' diyor. İşte Milli Görüş'ün diğerlerinden farkı bu." diye konuştu.

Fatih Erbakan, başmüşahitlere de şöyle seslendi:

"Şu tarihi günlerde hayati, kritik öneme sahip seçimde böyle şerefli, hayati bir görevi üzerinize aldınız. Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizin göreviniz her zaman söylediğimiz gibi sandıklara Yeniden Refah'ın girmesini sağlamak. İkinci görev de o sandıklardan Yeniden Refah'ın çıkmasını sağlamak olacak."

Başmüşahitlik eğitimine ilişkin video gösteriminin yapıldığı programda, başarılı ilçe başkanları ile ilçe seçim işleri başkanlarına plaket verildi, partiye katılan 50 üyeye rozet takıldı.

Programda Yeniden Refah Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi sanatçı Davut Güloğlu, parti için hazırladığı şarkıları söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İstSandık Başmüşahitleri Toplantısı\'na katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İstSandık Başmüşahitleri Toplantısı'na katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement