Buca Belediyesi, Sivrisinek ve Karasinek Popülasyonuna Karşı İlaçlama Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Sağlık

Buca Belediyesi, Sivrisinek ve Karasinek Popülasyonuna Karşı İlaçlama Çalışmalarına Başladı

24.06.2023 13:24  Güncelleme: 13:25

Buca Belediyesi, havaların ısınmasıyla artan sivrisinek ve karasinek popülasyonuna karşı ilçede ilaçlama çalışmalarına başladı. İlaçlama çalışmalarını akşam saatlerinde yürüten ekiplerin, doğal dengeyi gözeterek çevre ve insan sağlığına zararsız biyolojik ürünler kullandığı belirtildi. Bucalıların yaz mevsimini rahat geçirmeleri için araç üstü ULV cihazı ile yapılan ilaçlama çalışmasıyla ergin sivrisinek ve karasinek sorununun çözülmesi hedefleniyor.

Buca Belediyesi, havaların ısınmasıyla artan sivrisinek ve karasinek popülasyonuna karşı ilçede ilaçlama çalışmalarına başladı.

Yıl içerisinde düzenli olarak konteynerleri ilaçlayan Buca Belediyesi, İzmir genelinde sinek popülasyonunun artışıyla açık hava ilaçlaması başlattı. İlaçlama çalışmalarını akşam saatlerinde yürüten ekiplerin, doğal dengeyi gözeterek çevre ve insan sağlığına zararsız biyolojik ürünler kullandığı belirtildi.

Bucalıların yaz mevsimini rahat geçirmeleri için araç üstü ULV cihazı ile yapılan ilaçlama çalışmasıyla ergin sivrisinek ve karasinek sorununun çözülmesi hedefleniyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık Buca Belediyesi, Sivrisinek ve Karasinek Popülasyonuna Karşı İlaçlama Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement