Çikolatanın Hayatımızdaki Önemi - Son Dakika
Sağlık

Çikolatanın Hayatımızdaki Önemi

Ferrero Grubu'nun, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik stratejisinin tanıtımı amacıyla düzenlenen "Değer yaratmak için paylaşılan değerler" toplantısı, Beyoğlu'ndaki Venedik Sarayı'nda yapıldı.

23.04.2015 15:30

Toplantıya Gagliasso'nun yanı sıra İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Luigi Mattiolo, Ferrero Türkiye Başkanı ve eski İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsili, Ferrero Türkiye Genel Müdürü Azmi Gümüşlüoğlu, Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Emanuele Zanini, Beslenme uzmanı Banu Topalakçı Sayman de katıldı.

Çikolatanın hayatımızdaki önemi

Beslenme uzmanı Banu Topalakçı Sayman , Son yıllarda toplumlarda sağlıklı beslenme konusunda duyulan endişenin normalden sapması haline sık rastlanır olduğunu toplantı sırasında bir kez daha vurguladı. Sağlıklı beslenmeyi bir gökkusagına benzeten beslenme uzmanı Sayman, her renk gibi her besin çesidinin hayatımızda olmasi gerektiğini söyledi.

Günlük '30 gram' alınan çikolatanın, zarardan çok yararı olduğunu söyleyen beslenme uzmanı , erken yaşta spora başlamanın önemini ise bir kez daha dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Çikolatanın Hayatımızdaki Önemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement