Diyarbakır'da Narkotik Eğitim TIR'ıyla Bilinçlendirme Faaliyetleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Narkotik Eğitim TIR'ıyla Bilinçlendirme Faaliyetleri

02.11.2023 18:29  Güncelleme: 18:42

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla Narkotik Eğitim TIR'ıyla bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. TIR'da bulunan eğitim materyalleriyle 14 yaş üstü öğrenciler ve vatandaşlara narkotik suçlarla mücadele, madde bağımlılığı ve rehabilitasyon merkezleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

DİYARBAKIR'da uyuşturucu kullanımının engellenmesi amacıyla kente getirilen 'Narkotik Eğitim TIR'ı, Bismil ilçesinde 14 yaş üstü öğrencilerle halkı bilgilendirdi.

Narkotik Daire Başkanlığı bünyesindeki 'Narkotik Eğitim TIR'ı, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'nın talimatı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü'nce yürütülen farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Bismil ilçesine getirildi. Özgürlük Bulvarı'nda bulunan kent meydanındaki Hükümet Konağı önünde Diyarbakır ve Bismil Emniyet Müdürlüğü personellerince TIR'daki eğitim materyalleri ile 14 yaş üstü öğrenciler başta olmak üzere vatandaşlara, gençlere ve ailelerine narkotik suçlarla mücadelenin önemi, uyuma projesi, madde bağımlığı, madde kullanımı ve etkileri, madde bağımlılığı ile mücadele ve rehabilitasyon merkezleri hakkında bilgilendirme yapıldı.(DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Diyarbakır'da Narkotik Eğitim TIR'ıyla Bilinçlendirme Faaliyetleri - Son Dakika


Advertisement