Esenyurt Belediyesi İşitme Engelli Vatandaşlara İşitme Cihazı Sağlıyor - Son Dakika
Sağlık

Esenyurt Belediyesi İşitme Engelli Vatandaşlara İşitme Cihazı Sağlıyor

Esenyurt Belediyesi, işitme engelli vatandaşların ihtiyaç duyduğu işitme cihazlarını karşılayarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Talep doğrultusunda işitme cihazına ihtiyaç duyan vatandaşlara destek sağlayan belediye, cihazları hızlı bir şekilde temin ediyor. İşitme cihazları sayesinde daha iyi duymaya başlayan vatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı'na teşekkür ederken, belediye yetkilileri de benzer hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

11.11.2023 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçedeki engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmalara imza atan Esenyurt Belediyesi, işitme engelli vatandaşların ihtiyaç duyduğu işitme cihazlarını karşılıyor.

Esenyurt Belediyesi, işitme engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor. Talep doğrultusunda işitme cihazına ihtiyaç duyan vatandaşlara destek sağlayan ekipler, cihazları kısa sürede temin ediyor. Uzman doktorlar tarafından takılan işitme cihazları vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Cihazlarına kavuşan ve eskisinden daha iyi duymaya başlayan vatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a teşekkür ederken, belediye ekipleri ise buna benzer hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.

İşitme engelli vatandaşlara desteklerini sürdürdüklerini belirten belediye yetkilileri, "Vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Arkadaşlarımız da tespite gidiyor. Bu tespitler doğrultusunda cihazlarını takma konusunda vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımıza umut olmaya devam edeceğiz" dedi.

Esenyurt Belediyesi İşitme Engelli Vatandaşlara İşitme Cihazı Sağlıyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık Esenyurt Belediyesi İşitme Engelli Vatandaşlara İşitme Cihazı Sağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement