Doğu Ekspresinde Cinayet Filmi - Son Dakika
Sinema

Doğu Ekspresinde Cinayet Filmi

Doğu Ekspresinde Cinayet Filmi

Doğu Ekspresinde Cinayet filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Doğu Ekspresinde Cinayet filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

15.09.2017 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1930'lu yıllarda İstanbul ve Paris arasında sefer yapan ünlü Şark Ekspresi'nde bir cinayet işlenir. Amerikalı bir milyoner trende ölü bulunur. Trende çok sayıdaki yolcu arasında ünlü Belçikalı dedektif Hercule Poirot da bulunur. Trenin kara saplanıp durması, Poirot'ya yerel yetkililer duruma el koymadan önce cinayeti çözmesi için birkaç saat zaman verecektir.

Yönetmen: Kenneth Branagh

Senaryo: Michael Green, Agatha Christie

Oyuncular: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Marwan Kenzari, Kenneth Branagh, Judi Dench, Lucy Boynton, Josh Gad, Olivia Colman, Tom Bateman, Miranda Raison, Derek Jacobi, Adam Garcia, Leslie Odom Jr., Manuel Garcia-Rulfo, Sergei Polunin, Honey Holmes, Phil Dunster, Hadley Fraser, Jason Matthewson, Lasco Atkins , Bern Collaço, Joseph Long , Alaa Safi , Bernardo Santos, Scarlett Archer, Hayat Kamille, Ziad Abaza, Emanuel Coelho, Elena Valdemari, Lampros Kalfuntzos, Tony Paul West, Jill Buchanan, Nick Owenford

Filmin Türü: Gerilim

Orijinal Adı: Murder on the Orient Express

Yapımcı Firma: Twentieth Century Fox Film Corporation

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD, Malta

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 10.11.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Doğu Ekspresinde Cinayet Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement