Güney Koreli futbolcu Heung Mın Son'un hayatının en uzun 6 dakikası! - Son Dakika
Spor

Güney Koreli futbolcu Heung Mın Son'un hayatının en uzun 6 dakikası!

2022 Dünya Kupası H Grubu son karşılaşmalarında Güney Kore, Portekiz'i 2-1'lik skorla yendi. Galibiyete rağmen futbolcular gruptan çıkmayı netleştirmek için Uruguay-Gana maçının sonucunu bekledi. Heyecanlı bekleyişin sonunda Güney Kore son 16'ya kalırken takımın yıldız futbolcu Heung Mın Son, "Uruguay maçının bitmesini beklerken hayatımın en uzun 6 dakikasını geçirdim" ifadelerini kullandı.

03.12.2022 11:16  Güncelleme: 12:31

Dünya Kupası H Grubu'nda Güney Kore, 1-0 geriye düştüğü maçta Portekiz'i 2-1 mağlup etti. Uruguay ile aynı puan ve averaja sahip Güney Koreli futbolcular gruptan çıkmalarını kutlayabilmek için Uruguay- Gana maçına odaklandı.

Heung Mın Son'un hayatının en uzun 6 dakikası!

SEVİNMEK İÇİN URUGUAY MAÇININ BİTMESİNİ BEKLEDİLER

Maçın bitimiyle birlikte grubun diğer karşılaşması olan Uruguay-Gana karşılaşmasının bitmesini heyecanla bekleyen Koreli futbolcular, son düdüğün gelmesiyle birlikte dakikalarca sevinerek son 16'ya kalmalarını kutladı.

Heung Mın Son'un hayatının en uzun 6 dakikası!

"HAYATIMIN EN UZUN 6 DAKİKASINI GEÇİRDİM"

Heyecan dolu bekleyişin ardından açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu Heung Mın Son, "Uruguay maçının bitmesini beklerken hayatımın en uzun 6 dakikasını geçirdim" ifadelerini kullandı.

Güney Koreli futbolcu Heung Mın Son\'un hayatının en uzun 6 dakikası!
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Güney Koreli futbolcu Heung Mın Son'un hayatının en uzun 6 dakikası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement