8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları - Son Dakika
Son Dakika Logo

8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları

8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları
07.07.2013 17:27

Mardin'de düzenlenen 8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları sona erdi

Mardin'de düzenlenen 8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları sona erdi.

22 ilden 2 bin sporcu ve antrenörün katıldığı oyunlar, il merkezi ve ilçelerde yapılan final maçlarıyla tamamlandı.

Midyat Gazi Yatılı Bölge Orta Okulu Spor Salonunda yapılan Badminton final maçında Erzincan takımı Elazığ'ı 3-0 yendi. Turnuvanın üçüncüsünün belirlendiği maçta da Adıyaman, Siirt takımını aynı skorla yenmeyi başardı.

Mungan Halı Saha Tesislerinde yapılan İşitme Engelliler futbol final maçında ise Diyarbakır, Gaziantep'i 3-1 yenerek birinci oldu.

Kızıltepe ilçesinde oynanan voleybol ve hentbol final müsabakaları da çekişmeli geçti. Kızıltepe Atatürk Spor Salonunda yapılan hentbol final müsabakasında Elazığ ekibi, Adıyaman'ı 18-14 yenerek birinci oldu.

Kızıltepe TOKİ Spor Salonundaki voleybol final maçında ise Elazığ takımı, Malatya ekibini 3-1 yenerek birinci oldu.

Dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları - Son Dakika


Advertisement