Abdullah Avcı, taraftarlarla barışmasının ardından Metin Tekin'in sözlerini hatırlattı - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı, taraftarlarla barışmasının ardından Metin Tekin'in sözlerini hatırlattı

Beşiktaş'ın Kayserispor'u 4-1 yendiği maç sonrası konuşan Abdullah Avcı, "Maçtan sonra çok alışık olmadığım bir şey oldu. Beşiktaş'a gelirken Metin Tekin bana, 'Beşiktaş'ın duygusu ve ruhu başkadır. Senin de buna uygun bir ruhun var' demişti. Bunu bu akşam bir kez daha anladım." dedi.

02.12.2019 22:59  Güncelleme: 23:18

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u 4-1 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, mücadeleyi yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Avcı, maç sonunda Beşiktaş taraftarının kendisini soyunma odasından çağırmasıyle ilgili, "Çok güzel duygulardı. Öncelikle taraftarımıza Oğuzhan'a, Lens'e verdikleri destek için teşekkür ederim. Bunun mesajını daha önce vermiştim. Oyuna girerken de maç sonunda da destek oldular. Onlara çok teşekkür ediyorum. Benimle olan diyalogları için de ayrıca teşekkür ediyorum. Maçtan sonra da çok alışık olmadığım bir şey oldu. Beşiktaş'a gelirken Metin Tekin bana, "Beşiktaş'ın duygusu ve ruhu başkadır. Senin de buna uygun bir ruhun var" demişti. Bunu bu akşam bir kez daha anladım." dedi.

Abdullah Avcı, taraftarlarla barışmasının ardından Metin Tekin'in sözlerini hatırlattı

"HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Deneyimli hoca, "Güzel bir ivme yakaladık. Oyuncuların hepsi inanılmaz bir istekle başladılar. Herkes bireysel oalrak bir şeyler yapmak istedi. Goller, pozisyonlar vardı. İkinci yarıda topu koşturabilseydik daha farklı olabilirdi. İstek ve arzularını böyle sonuçlandırmaları bizi mutlu ediyor. Bu yakaladığımız ivmeyi sonuna kadar götürmek istiyoruz. İkinci yarıda yaptıkları acele paslara dikkat etmeliler. çok teşekkür ediyorum herkese." ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı, taraftarlarla barışmasının ardından Metin Tekin\'in sözlerini hatırlattı

Son Dakika Spor Abdullah Avcı, taraftarlarla barışmasının ardından Metin Tekin'in sözlerini hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Skorer : Düne kadar avcı istifa diye yırtınan taraftara bak bir anda RRRRRR 13 5 Yanıtla
  • Maç sonu: Yanar döner taraftar,efendilermiş birde hiç gülesim yoktu. 9 5 Yanıtla
    Adimacsonuymus: Ne oldu bir taraflarini rahatsiz mi etti. Hangi takimi tuttugun onemli degil ama taraftar olmadigin kesin. Bu arada donmekse tek derdin doner gelir sevdigin takima da dokanir :):):) 1 1 andsmero: maç sonu ,beşiktaş taraftarı kulup başkanını gonderır kulup başkanını getırecek gucte siz de o guc yok yaranızı anlayabılıyorum 0 0
  • Efendi: Tabi o kötü günler unutuldu,şimdi var da bunlara çalışıyor,istedikleri gibi güllüm glistanlık,bir maç kaybettilermi başlarlar gaklamaya 4 6 Yanıtla
  • Hikaye: Bu sene şampiyon Anadolu takımlarından çıkar 4 1 Yanıtla
  • Taso : Fenerbahçe nin hakları bir bir gasp ediliyor.. herkes mutlu.. sorun yok... !!! 2 2 Yanıtla
    BEŞİKTAŞ: HEP ÖYLEDİR ZATEN 2 0 andsmero: fenerasyon arkanızda 0 1 MİLLİYETÇİ: andsmero kimin hav hav ısın bilelim 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement