Adı Fenerbahçe ile anılan Dorukhan Toköz, Celta Vigo ile anlaşmaya vardı - Son Dakika
Spor

Adı Fenerbahçe ile anılan Dorukhan Toköz, Celta Vigo ile anlaşmaya vardı

Beşiktaş ile sözleşme yenilememesi üzerine bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan Dorukhan Toköz'e, La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun talip olduğu öğrenildi. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği bilinen 26 yaşındaki orta sahanın, EURO 2020'nin ardından İspanyol ekibine imza atması bekleniyor.

05.06.2021 15:17  Güncelleme: 15:35

Transfer döneminin ana gündemlerinden biri olan ve Fenerbahçe ile adı geçen Dorukhan Toköz'ün yeni rotasının belli oldu. 25 yaşındaki orta saha, İspanya La Liga'da sezonu 8. sırada tamamlayan Celta Vigo ile büyük ölçüde el sıkıştı. Dorukhan Toköz'ün EURO 2020'nin ardından yeni kulübü ile resmi imzayı atması bekleniyor.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN GELDİ

9 Temmuz 2018'de sadece 150 bin Euro karşılığında Eskişehirspor'dan Beşiktaş'ın yolunu tutan ve sezonu çifte kupayla kapatan Dorukhan'ın sözleşmesi 1 Temmuz'da resmen sona erecek.

"YALÇIN SAYESİNDE YÜKSELDİM"

Fenerbahçe için de adı geçen ancak Avrupa'da oynama hayali olması nedeniyle La Liga'nın istikrarlı ekiplerinden Celta Vigo'yu tercih eden Dorukhan, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde takımda başarılı bir sezon geçirdiğini belirterek, teknik direktör Sergen Yalçın sayesinde performansının arttığını söyledi. Futbol kariyerine yurt dışında devam edeceğini belirten Dorukhan Toköz, kendisine çok güvendiğini ve yeni sezonda Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceğini dile getirdi.

Adı Fenerbahçe ile anılan Dorukhan Toköz, Celta Vigo ile anlaşmaya vardı

Son Dakika Spor Adı Fenerbahçe ile anılan Dorukhan Toköz, Celta Vigo ile anlaşmaya vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Muharrem Dogan Battal : Allah im bizi kurtardigin icin Tesekkur ederim Bu transferin gerceklesmesini istemiyordum en guzeli oldu. 1 3 Yanıtla

Advertisement