Akhisarspor Taraftarları Derneğinin Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika
Spor

Akhisarspor Taraftarları Derneğinin Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesi

Akhisarspor Taraftarları Derneğinin Süper Lig\'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesi

Akhisarspor Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen 'Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesi' Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Büyük Gölet Salonu'nda yapıldı.

21.06.2012 17:22

Akhisarspor Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen 'Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesi' Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Yaşam Alanı Büyük Gölet Salonu'nda yapıldı.

Yaşam Alanı Büyük Gölet Salonunda düzenlenen geceye, Akhisarspor Taraftarlar Derneği, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Latif Çakmak, CBÜ Akhisar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Harun Çoban, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Oda ve Dernek yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Süleyman İşçi, İbrahim Evren Acar, İsmail Keskinoğlu, 1965 Manisaspor Taraftarlar derneği başkan yardımcısı Adnan Eroğlu ve Akhisarspor Taraftarları katıldı. Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesinde Bank Asya 1. Lig şampiyonluk Kupasıyla geceye katılan tüm taraftarlar bol bol fotoğraf çektirdiler.

Akhisarspor Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesinde Dernek başkanı Nihat Uz, 1965 Manisaspor Taraftarlar derneği başkan yardımcısı Adnan Eroğlu'na Akhisarspor'un Forması ve Kaskolunu hediye ederken, 1965 Manisaspor Taraftarlar derneği başkan yardımcısı Adnan Eroğlu'da Manisaspor'un formasını Dernek başkanı Nihat Uz'a verdi.

Gecede Akhisarspor Nostalji Fotoğraf sergisini gecede açan İbrahim Macana, 1965 Manisaspor Taraftarlar derneği başkan yardımcısı Adnan Eroğlu'na 1973-1974 sezonunda çekilen çerçeveli Manisaspor futbol takımı fotoğrafını ve Akhisarspor bayrağını hediye etti.

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği başkan yardımcısı Adnan Eroğlu; "bu resim benim için çok özel bir hediye oldu. Bu fotoğrafı derneğimizin en güzel köşesine asacağım" dedi.

Sunuculuğunu yönetim kurulu üyesi İsmail Atar'ın yaptığı gece, Hakkari'nin Dağlıca bölgesine saldırıda şehit olan 8 askerimizin için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Kurulu üyesi İsmail Atar'ın gecenin açılış konuşmasından sonra Akhisar Kaymakamı Kamil Köten konuştu. Kamil Köten;" Akhisar tarih boyunca yaptığı gibi yine bir farklılık yarattı. Türkiye'de İlçeler arasında Süper Lig'e çıkan tek takım oldu. Değerli hanımefendiler süper Lig'de yine bir farklılık yaratalım Akhisarspor'umuzu hanımlar olarak, çocuklar olarak daha farklı güçle destekleyelim, Türkiye'de ayrı bir ses getirelim, bunu Bank Asya 1. Lig'inde başlattınız ben sizlere bu vesile ile teşekkür ediyorum ve bunun devamını getirelim. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Akhisarspor yönetim Kurulu başkanından yönetimine kadar, Belediye Başkanımızdan, bütün Belediyemizin yönetimine kadar çok teşekkür ediyorum. Bütün futbolcularımıza ve Teknik heyete teşekkür ediyorum. En önemlisi sizlere Akhisar'ı iyi gününde, kötü gününde hiç yalnız bırakmadığınız için çok çok teşekkür ediyorum inşallah süper lig'de bütün mutlulukları birlikte yaşayalım diyerek sözlerini tamamladı.

Gecede sahne alan Grup Ege Ekspresi ve solisti Bingül Konya ve TRT İzmir Radyo Sanatçısı Dilek Şafak Çakar ve TRT saz arkadaşları geceye ayrı bir renk katarken, Doğa Uçak (8) minik izleyici, Sanatçı Dilek Şafak Çakar'dan "Tanrı istemezse Yaprak Düşmezmiş" şarkısını birlikte okumaları salonu dolduran taraftarlar tarafından çok beğenildi.

Gece boyunca Grup Ege Ekspresi ve solisti Bingül Konya ve TRT İzmir Radyo Sanatçısı Dilek Şafak Çakar'ın günümüzün sevilen şarkılarını seslendirerek geceyi coşturdu. Yeşil Akhisar Yemek Fabrikasının titizlikle hazırladığı nefis yemekler Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesine katılanlar tarafından beğenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisarspor Taraftarları Derneğinin Süper Lig'e Merhaba, Şampiyonluk Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement