Alex De Souza'dan Volkan Ballı'ya Destek Mesajı - Son Dakika
Spor

Alex De Souza'dan Volkan Ballı'ya Destek Mesajı

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex De Souza, Volkan Ballı'ya destek mesajı yayınladı. Alex, "Fenerbahçe'deki başarımı birçok insana borçluyum, bunlardan biri de Volkan Ballı'dır." dedi.

17.12.2018 18:31  Güncelleme: 01:17

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex De Souza, İdari Menajer Volkan Ballı'nın yeniden göreve getirilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Brezilyalı eski yıldız, Ballı'ya duygusal bir mesaj yollarken, "Fenerbahçe'de ki başarımı bir çok insana borçluyum, bunlardan biri de Volkan Ballı'dır" dedi.

İşte Alex De Souza'nın o yazısı:

"Fenerbahçe'deki başarımı bir çok insana borçluyum. Bu insanlardan biri de Volkan Ballı'dır. Bana kulübün değerlerinden yaşadığım yer İstanbula, Türkiye'den Fenerbahçe'ye kadar çok şey öğretti. Kulüpteki ilk günümden itibaren, Futbol sonrası Türkiye ziyaretlerime kadar hep yardımcı oldu. @volkanballi1907 , bol şans dilerim. Bana yardım ettiğin gibi şuanda güncel oyunculara da yardım etmeni dilerim. Sana desteğimi bir kez daha sunuyorum. Bu fırsatla bana ve aileme yaptığın yardımlar için bir kez daha teşekkür ederim."

Alex De Souza'dan Volkan Ballı'ya Destek Mesajı

(Akşam)

Alex De Souza\'dan Volkan Ballı\'ya Destek Mesajı

Son Dakika Spor Alex De Souza'dan Volkan Ballı'ya Destek Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • papua yeni gine: ADAM=ALEX DE SOUZA 14 2 Yanıtla
  • enrayt : alex kardeş gelde kurtar şu feneri yoksa küme düşecek. ister antrenör ister menager gel istersen yedek kulübesinde otur varlıgın yeter. ben beşiktaşlı olsamda seni çok seviyoruz. 14 0 Yanıtla
  • misafir: adamsın be alex adam... 11 0 Yanıtla
  • Fnb: Oooooo bu iş bitmişdir balliyida aldiysak tmm dir şampiyon geliyor 4 yildiz geliye 7 3 Yanıtla
  • gavur alex: ulan alex; gavur olabilirsin ama seviliyorsun be! 6 1 Yanıtla
  • Nevzat: Ali Koç senide getirir alex sende rezil olur gidersin inşallah 1 1 Yanıtla
  • Yahya Kemal Sivri: Alex,gerek spor ahlakından,gerek aile yaşamından ve gerekse mücadeleciliğnden her gencin örnek alacağı insan.Gidişi ise hepimizi üzmüştür.Gidişine sebep olanlar da gitmiştir.Keşke ülkemize gelen yabancı futbolcular Alex kalitesinde olsa... 0 0 Yanıtla

Advertisement