Göztepe tribünlerine atılan işaret fişeğinin görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı - Son Dakika
Spor

Göztepe tribünlerine atılan işaret fişeğinin görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı

Altay-Göztepe derbisinde çıkan olan sebebiyle ertelendi. Göztepe tribünlerine işaret fişeği fırlatılmasının ardından Altay kalecisi Ozan'a korner direğiyle saldırıldı. Göztepe tribünlerine fişeğin fırlatıldığı an cep telefonuyla kaydedildi. Bir taraftar yüzünden ağır şekilde yaralandı.

27.11.2022 21:07  Güncelleme: 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'deki Göztepe- Altay derbisinde çıkan olaylar Türk futbolunu derinden salladı. Altay kalecisi Ozan Evrim Özen'in başına korner direğiyle vuruldu. Kalecinin kafasında 4 cm açılma oluştu.

Resmen cinayete teşebbüs! Göztepe tribünlerine atılan işaret fişeğinin görüntüsü ortaya çıktı

İŞARET FİŞEĞİYLE BAŞLADI

Karşılaşmada olaylar Altay tribününden Göztepe tribününe işaret fişeği fırlatılmasıyla başladı. Birkaç taraftar yaralandı. Yüzünden ağır şekilde yaralanan bir taraftarın görüntüsü yürek yaktı. İşaret fişeğinin fırlatıldığı an ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Resmen cinayete teşebbüs! Göztepe tribünlerine atılan işaret fişeğinin görüntüsü ortaya çıktı

AMELİYAT OLACAK

Fişeğin ağzına gelmesi sonucunda çenesi ve dişlerinde ağır hasar oluşan Mehmet Çakır'ın sol bölgesinde de yanıklar olduğu ve 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil'de ameliyat edileceği kaydedildi.

Göztepe tribünlerine atılan işaret fişeğinin görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı

Son Dakika Spor Göztepe tribünlerine atılan işaret fişeğinin görüntüsü cep telefonu kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hakan İpbüker: Ağır cezalar verilmediği sürece bu tür olaylar devam eder... Kameralarda herşey görülüyor o fişeği atanı cinayete teşebbüsten almaları lazım o fişeği getirenide cinayete azmettirmekten alıcan. 34 0 Yanıtla
  • Sinan Akman: Madem insan gibi izlemicen ne gidiyon maca farkli seyler yazardim ama yayinlanmaz yazdiklarim 10 0 Yanıtla

Advertisement