SPOR Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçının ardından - Son Dakika
Spor

SPOR Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçının ardından

Gençlerbirliği maçının ardındanAlper ŞAŞMAZ ANKARA, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'in 28'inci hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği, Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

25.03.2023 16:21  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği maçının ardından

Alper ŞAŞMAZ ANKARA, (DHA) - Spor Toto 1'inci Lig'in 28'inci hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği, Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 2-2 biten başkent derbisinin ardından iki takımın teknik direktörleri düzenedikleri basın toplantısında maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İlk yarıda hatalı geri pas nedeniyle gol yediklerini ve ikinci yarıda bunu telafi etmek için çabalayarak golü bulduklarını ifade eden Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, 10 kişi kalmış bir rakibe karşı topun bizde daha fazla kalması gerekirdi. Rakip can pazarında, puan için uğraş veriyor. Bize de çok lazım puan yukarıda kalmak için. İkinci yarı hiç hak etmediğimiz bir skor. Bundan sonraki maçlarda telafi etmek için uğraşacağız. Bu hafta içi Pendikspor ile oynayacağız, çok zor bir maç. Bu maç da çok zor bir maçtı. Gençlerbirliği'nin alt taraftan kurtulması için en önemli maçlardan bir tanesiydi. Buradan 1 puanla ayrıldılar, onlara da başarılar diliyorum dedi.

MUSTAFA DALCI 1 PUAN DA BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı da 3 puan parolasıyla saha çıktıklarını belirterek, Oyuna iyi başladık, ilk yarım saat oyun istediğimiz gibi gidiyordu ama kırmızı karttan sonra bazı şeyler değişti. Belli dengeleri değiştirmek durumunda kaldık. Maçı dengeli götürmek, ikinci golü yememek adına sahanın içerisinde bir strateji ve mücadele vardı. Planımız oyunu tutup, son 20-25 dakika tüm riskleri alarak en azından buradan puan ya da puanlar almak adınaydı. Stratejimiz tuttu diyebilirim. Keçiörengücü gibi ligin en çok koşan takımlardan birine uzatmayla beraber yaklaşık 75 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Buradan bakıldığında 3 puanı almayı çok isterdik ama 1 puan da bizim için çok değerli diye konuştu.

SPOR Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçının ardından
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor SPOR Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçının ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement