Antrenörü Hayatını Kurtardı - Son Dakika
Spor

Antrenörü Hayatını Kurtardı

Antrenörü Hayatını Kurtardı

Dili Boğazına Kaçan Futbolcuyu Antrenörü Kurtardı.

14.12.2010 17:30

Zonguldak'ta, Sarayspor ile Kilimli Belediyespor arasında oynanan U-17 Amatör Ligi karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalarak dili boğazına kaçan futbolcu 17 yaşındaki Zeki Ünal'ı, antrenörü 40 yaşındaki Turan Altıntaş'ın müdahalesi kurtardı. Sağlığına kavuşan Ünal, antrenmanda hocasına teşekkür etti.

Zonguldak U-17 Amatör Ligi'nde mücadele eden Sarayspor ile Kilimli Belediyespor, geçen cuma günü Erdoğan Demir Stadı'nda karşılaştı. Maçın 70'inci dakikasında Sarayspor'dan Zeki Ünal, hava topu mücadelesinde rakibiyle çarpışarak yere yığıldı. Ünal'a, sahada sağlık görevlisi bulunmadığı için antrenörü Turan Altıntaş müdahale etti. Altıntaş, yerde hareketsiz yatan futbolcusunun boğazına kaçan dilini çıkardı. Gelen ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ünal, gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

Bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı'ndaki antrenmana katılarak antrenörü Turan Altıntaş'ın elini sıkıp teşekkür eden Zeki Ünal, "Hocam olmasaydı daha kötü bir durumda olabilirdim. Belki hayatta bile değildim. Teşekkür ediyorum kendisine. Ama sahalarda bu tür olaylara karşı sağlık ekibinin görevlendirilmesini istiyorum" dedi.

İlk yardım sertifikası bulunduğunu belirten Altıntaş ise, "Kursta bu tür olaylara nasıl müdahale edileceğini öğrenmiştim. Gerekli müdahaleyi yaparak futbolcumuzu hastaneye kaldırdık. Çok şükür sağlığına kavuştu ve bugün aramızda. Ben de sağlık konusunda sahalarda gerekli önlemin alınmasını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antrenörü Hayatını Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement