Aslan, Tarzan'a Karşı - Son Dakika
Spor

Aslan, Tarzan'a Karşı

Aslan, Tarzan\'a Karşı

Spor Toto Süper Lig'in 12.

14.11.2010 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray ile Manisaspor karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda 14 Kasım Pazar günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Lig TV'nin naklen yayınlayacağı müsabakayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

SAKATLIKLAR HAGI'YI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Gheorghe Hagi yönetiminde geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a 2-0 mağlup olarak zirveden uzaklaşan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'u 3-1 yenerek moral buldu.

Galatasaray'da Baros, Arda, Mustafa, Serkan Kurtuluş ve Hakan'ın sakatlıkları bulunuyor. Serdar Özkan ise cezası nedeniyle Manisaspor maçında oynayamayacak.

Galatasaray, iç sahada oynadığı beş maçtan ise 9 puan çıkardı. Ali Sami Yen'de, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor'u mağlup eden sarı kırmızılı ekip, Bursaspor ve Ankaragücü'ne ise mağlup olmuştu.

BÜYÜK TAKIMLARI YENMEYİ BAŞARDI

Süper Lig'e Hakan Kutlu yönetiminde başlayan Manisaspor ilk 4 haftada 4 yenilgi almış ve puansız son sırada yer almıştı. Sezonun 5.haftası başında göreve Hikmet Karaman'ı getiren Manisaspor 7 maçta 4 galibiyet, 3 yenilgi aldı ve 12 puan topladı. Manisaspor, Hikmet Karaman döneminde dört büyüklerden Trabzonspor'u deplasmanda 3-1, Beşiktaş'ı ise 3-2 yenmeyi başarmıştı.

Hikmet Karaman'ın göreve gelmesi ile birlikte Trabzonspor ve Beşiktaş deplasmanlarından üç gollü galibiyetler çıkartan Manisaspor; Isaac Promise, Carlos Kahe ve Ariza Makukula gibi etkili forvet oyuncularına sahip.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Ufuk

Sabri

Neill

Servet

İnsua

Cana

Ayhan

Barış

Misimoviç

Elano

Pino

MANİSASPOR

İlker

Ömer Aysan

Kalabane

Dixon

Eren

Y.İncedemir

M.Erdoğan

M.Güven

Simpson

Isaac

Makukula

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 19:00

HAKEM: Fırat Aydınus

YAYIN: Lig Tv & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

GALATASARAY RAKİBİNE HİÇ YENİLMEDİ

Galatasaray Süper Lig'de Manisaspor ile oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Galatasaray rakibiyle kendi sahasında oynadığı 4 maçta ise 3 galibiyet 1 beraberlik aldı. Sahasında oynanan ilk 3 maçı kazanan Galatasaray sadece geçen sezon Ali Sami Yen stadında rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aslan, Tarzan'a Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement