Azerbaycan şehidinin kabrinde Galatasaray bayrağı dalgalanıyor - Son Dakika
Spor

Azerbaycan şehidinin kabrinde Galatasaray bayrağı dalgalanıyor

Azerbaycan şehidi Ferit Dursunov'un vasiyeti yerine getirildi. Şehit olması durumunda kabrinde Azerbaycan Bayrağı'nın yanında Galatasaray Bayrağı'nın dalgalanmasını da isteyen şehit Dursunov'un mezarı başında 2 bayrak beraber yer aldı.

24.11.2020 14:36  Güncelleme: 15:13

Azerbaycan Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Ganire Paşayeva, Galatasaray'a seslendi. Azerbaycan'ın Ermenistan işgalindeki Karabağ'ı kurtardığı operasyon sırasında şehit olan Ferit Dursunov'un vasiyeti yerine getirildi. Şehit olması halinde kabrinde Azerbaycan Bayrağı'nın yanında Galatasaray Bayrağı'nın da olmasını isteyen Dursunov'un bu isteği sonrasında 2 bayrak, şehidin kabrinde birlikte dalgalandı.

Azerbaycan şehidinin kabrinde Galatasaray Bayrağı!

VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Ganire Paşayeva, yaptığı açıklamada, gerçekleşen muhaberenin birçok vatan evladını kendilerine tanıttığını belirterek, "Şehitlerimizin son sözleri, vasiyetleri büyük eserlerin konusudur. Türk dünyası sevdalı şehitlerimizden, Gah ilinden olan Ferit Dursunov, şehit olursa, mezarı başına Azerbaycan Bayrağı ile kardeş Türkiye'nin sevilen takımı Galatasaray Bayrağı'nın da asılmasını vasiyet etmişti. Ailesi ve dostları kahraman şehidimizin vasiyetini yerine getirmiştir. Doğrusu, bu büyük sevgiyi sadece futbol kardeşliği ile bağlamak istemezdim, bu Türkiye sevgisidir. Tesadüfi değil ki şehidimizin çocukları da Galatasaraylı'dır. Ümit ediyorum, Galatasaraylı kardeşlerimiz, Azerbaycan şehidinin sevgisini cevapsız koymayacaktır" açıklamasını yaptı.

Azerbaycan şehidinin kabrinde Galatasaray bayrağı dalgalanıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Azerbaycan şehidinin kabrinde Galatasaray bayrağı dalgalanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • NE ALAKA: ADAM ÖLMÜŞ GALATASARAY DİYORSUNUZ İLGİNÇ 9 39 Yanıtla
    FENERBAHÇELİ: ŞEHİTLERE ÖLÜ DENMEZ HABERİ ÖNCE OKUYUNUZ ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ BUYMUŞ 29 2 gs: adamın vasiyeti diyor haberde sığır iyi oku 15 3 dehhh: vasiyet diyor iyi okursan kardeşim. 0 0 HANEY: ADAM DEGİL ŞEHİT İNSAN OĞLU 0 0 Fenerbahçeli : Eğri oturup doğru konuşmak gerekli..Taraftarı olmasamda Galastasaray bize Milli gururu biçok kez yaşatan güzide bir takımımızdır ,bu Şehidimiz (ölü olarak nitelemen bile yanlış) bu duygulardan dolayı gönül vermiştir belki....neyi protesto ediyorsun sen ve sana diyorum....ne alaka..? 0 0
  • aslan: Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun inşallah. Galatasaray sevdalısı kardeşimiz 26 1 Yanıtla
  • karadeniz: mevlam rahmet eyleye 12 1 Yanıtla
  • ULTURA ASLAN.: ŞEHİT KARDEŞİM DEMEKKİ GALATASARAYI SEVİYORMUŞ ONUN İÇİN VASİYET ETMİŞ BUNDA ŞAŞACAK NE VAR .KABRİN CENNET OLSUN .VATANI İÇİN ŞEHİT OLDUN . 6 2 Yanıtla
  • Sokeli: Bu millet sana can borclu 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement