Aziz Yıldırım: Bekle Ben Doğuracağım Çocuğu - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Bekle Ben Doğuracağım Çocuğu

Aziz Yıldırım: Bekle Ben Doğuracağım Çocuğu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, konuşmasını bölen bir üyeye çıkıştı, "Sabırsızlık etmeyin, 9 ayda doğdun. Ben birazdan doğuracağım çocuğu." dedi.

02.11.2013 15:15  Güncelleme: 15:53

Aziz Yıldırım'ı kızdırdılar! Fenerbahçe Başkanı, olağanüstü kongrede bir üyeye çıkıştı. Yıldırım, konuşmasına devam ederken, bir üyenin konuşmasına karışmasına sinirlendi. Yıldırım, "Sabırsızlık etmeyin, 9 ayda doğdun. Bekle ben birazdan doğuracağım çocuğu" dedi. Başkan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"SABIRSIZLIK ETMEYİN"

"Mehmet Ali Bey kongreden ayrıldı. Şimdi ben kime soru soracağım. Galatasaraylılardan oy istediniz. TFF'den alışıksınız tabii. Bugüne kadar herkese saygı gösterdim. Siz de gösterin. Bu 'şeffaflık' nedir. Fenerbahçe, SPK'ya bağlı. İşte orada her şey. Sabırsızlık etmeyin. 9 ayda doğdun. Bekle ben birazdan doğuracağım çocuğu. Borçları çuvalla getirdiğim parayla ödedim. Ben o parayı bir daha alamadım. Köprüyü yaptık ama parayı alamadık. Ali Şen, bu kulübün eski sıkıntılarını iyi bilir. Sayın Başkan, ben kulübü teslim aldığımda kulüp artıda mıydı, ekside miydi! Herkes her şeyi bilsin."

KONGREDE KÜFÜR KIYAMET

Kongre üyelerinden Rahmi Eyüboğlu, yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil'e küfretti.

Bunun üzerine Aziz Yıldırım, özür dilettirmek için Yasemin Merçil'i dışarı çıkardı. Bu sırada gerginlik yaşandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Bekle Ben Doğuracağım Çocuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement