Aziz Yıldırım'ın Sağlık Durumu - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'ın Sağlık Durumu

Aziz Yıldırım\'ın Sağlık Durumu

Yapılan tetkiklerde bazı değerlerinin yüksek çıkması üzerine, bugün sabah saatlerinde Metris Cezaevi'nde Şişli Etfal Hastanesi'ne sevk edilen ve bu nedenle Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün görülen Futbolda Şike 17.duruşmasına...

30.05.2012 17:35

Yapılan tetkiklerde bazı değerlerinin yüksek çıkması üzerine, bugün sabah saatlerinde Metris Cezaevi'nde Şişli Etfal Hastanesi'ne sevk edilen ve bu nedenle Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün görülen Futbolda Şike 17. duruşmasına katılamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sindirim sistemi ve denge bozukluğu şikayetleri olduğu bildirildi.

Sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi ve Aziz Yıldırım'ın doktorlarından Mustafa Serdar Arkan, Şişli Etfal Hastanesi'nde Başkan Aziz Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Serdar Arkan, Aziz Yıldırım'ın uzun süredir şikayetleri olduğunu hatırlatarak, "Biz kendisini detaylı tetkikler ve hastaneye yatması konusunda ikna etmeye çalışıyorduk. Ama bu süreçte daha aktif olmak istediği için bunu reddediyordu. Ama bugün bazı tetkiklerin kötü çıkması üzerine yatmayı kabul etti. Tetkikler halen sürüyor. İnşallah sağlığı daha iyi olur ve daha da açıklığa kavuşur" dedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın durumu hakkında, ağırlıklı olarak sindirim sistemi ve denge bozukluğu şikayetleri olduğunu anlatan Arkan, "Ayrıca kendisinde kontrolsüz bir diyabet var. Burada kendisine beyin MR'ından, batın bölgesi MR'ına, şeker tetkiklerine kadar tüm tetkikler yapılacak. Birkaç gün burada kalması gerekir. Zaten tüm tektiler de bu sürede ancak biter" diye konuştu.

Arkan, sağlık problemleri olmasına rağmen Aziz Yıldırım'ın moralinin iyi olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliğin devam etmesini istiyor. Ancak benim için önemli olan sağlığı. Onun için gerekenler yapılacak. Şimdilik beklemedeyiz. Kontroller yeni başladı. Bu konuda ayrıntılı bilgi vereceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement