Bakan Bak ve TBF'den İsrail temsilcisinden tehdit alan Ergin Ataman'a tam destek - Son Dakika
Spor

Bakan Bak ve TBF'den İsrail temsilcisinden tehdit alan Ergin Ataman'a tam destek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman'a destek verdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Bak, "Ergin Ataman, A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü ve ülkemizi temsil eden kıymetli bir spor insanıdır. Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve gittiği her yerde ülkesine olan sevgisini dile getirmiş hocamızın yanındayız." ifadelerini kullandı.

26.04.2024 15:24  Güncelleme: 16:07

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), İsrail temsilcisinden tehdit alan A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman'a destek verdi.

"HOCAMIZIN YANINDAYIZ"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ergin Ataman'a destek verdi. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ise Ergin Ataman'a yönelik gerçekleştirilen tehdidi kınadı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Bak, "Ergin Ataman, A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü ve ülkemizi temsil eden kıymetli bir spor insanıdır. Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve gittiği her yerde ülkesine olan sevgisini dile getirmiş hocamızın yanındayız." ifadelerini kullandı.

Bakan Bak ve TBF'den İsrail temsilcisinden tehdit alan Ergin Ataman'a tam destek

TBF'den yapılan açıklamada ise, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Ergin Ataman'a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz. Ülkemizi yurt dışında temsil eden hocamıza tam destek verdiğimizi belirtiyor, kendisine başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Bakan Bak ve TBF'den İsrail temsilcisinden tehdit alan Ergin Ataman'a tam destek

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TELEFONLA ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, yaşanan olayların ardından Ergin Ataman'ı telefonla arayarak hem geçmiş olsun dileklerini hem de desteğini iletti.

NE OLMUŞTU?

Maç sonu basın toplantısında konuşan Ergin Ataman, Maccabi teknik ekibinden bir kişinin kendisini tehdit ettiğini söylemişti.

"BANA HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSINIZ"

Kendisine edilen tehdide sert tanıt veren Ataman, "Maccabi teknik ekibinden biri, 'İsrail'de göreceksin. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin' dedi. Ben Ergin Ataman'ım. Panathiniakos koçuyum. Türkiye Milli Takımı koçuyum. Türkiye vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız" demişti.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Bakan Bak ve TBF'den İsrail temsilcisinden tehdit alan Ergin Ataman'a tam destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Uçan Adam: Lütfen kendisine Tel Aviv ile oynanacak gelecek maç izin özel koruma ve güvenlik tahsis edilmeli. Kişiliği biraz sinirli,agresif ve biraz da showman yapısı olmasına rağmen Türkiye’mizin spor adına nadir bulunan kişilerindendir. Değerini bilmeliyiz 0 0 Yanıtla

Advertisement